10 KAN FEJRE 9 ÅRS JUBILÆET

Gudhjem Havnekors 7. sæson fandt sted i 2019. Det var en trist affære. Coviden havde spredt sig så meget, at 1. violinisten Jens Riis helt alene – og kun med sin violin – måtte spille Ertholm ud af havnen. Desværre dukker hr. Riis heller ikke op i år og fremover slet ikke. Han er blevet for usikker på benene og er netop nu på vej væk fra Bornholm. Foto©JørgenKoefoed.

SELV OM ERTHOLM har smug-sejlet til Christiansø i nogle dage, er det i morgen – 1. april – at færgen officielt og ifølge fartplanen tager sin første tur til Danmarks knytnæve mod øst.

Nuvel, men det interessante er, at Gudhjem Havnekor ved denne lejlighed kan fejre sin 9 års jubilæumssæson med opstart i morgen.

Sanglærker samles ved Provianten kvart i 10, og her kan de første 10 få lov til at deltage i årets første sang-begivenhed. Hvis der kommer mere end 10 med 2 meters afstand, kan det være, at korleder Poul-Erik Salomon organiserer endnu en sanggruppe på max 10, der så må stå i passende afstand til første gruppe.

Lige meget hvad der sker og hvor mange, der møder op, vil Proviant-Maria sørge for ‘gå-kaffe’ … husk en 10-krone … eller to!