6 SKUD FRA HOFTEN [1:3]

BIL-EJEREN DER HADER SIN DYT
PROVOKUNSTNEREN POUL PAVA er Hasle-bo, og dem skal man jo vogte sig for … siger et bornholmsk mundheld. Men han har også en kunst-butik i Snellemark i Rønne og her lufter han sit ny-indkøbte hade-objekt. Foto©JørgenKoefoed.

BORNHOLMSK BIL
TRE FORSKELLIGE RACER KO på begge sider af bilen. Hvis denne bil ejes af en af Bornholms mange ko-fødder giver det god mening … ikke hvis ejeren hedder Sillehoved. Foto©JørgenKoefoed.

TIL KAMP MOD KLOAK-STANK
DANTRA GROUP er en af Skandinaviens førende tanktransportører, der tilbyder transport i hele Skandinavien og det meste af Europa med over 130 specialbyggede tankvogne. Denne her kommer til Gudhjem fra Sverige via Køge cirka hver tredie uge, når der bliver lidt varme i luften. Den tilføjer jernsulfat til ‘mellemstationen’ ved havnen i Gudhjem, der fører kloakvand fra Melsted og Gudhjem og videre til rensningsanlægget i Tejn. Hvis kloaksystemet ikke fik denne jævnlige indsprøjtning ville hele byen stinke af rådne æg … det kunne selvfølgelig dæmpe antallet af turister. Foto©JørgenKoefoed.

VIRUS OVER BORNHOLM
FUGLE-INFLUENZAEN har lige som Covid-19 gæstet Bornholm. Heldigvis ikke så længe som virussen … og nu skulle den være i aftagende – altså influenzaen. Din Blogger har via app’en FUGLE-TIP sendt disse tre fotos af døde fugle til Fødevarestyrelsen. Foto©JørgenKoefoed.

PÅSKEHAREN VAR ATTER PÅ BESØG
MAN FEJREDE påsken i STORT format – som man plejer – oppe på hjørnet af Gudhjemvej og Toftevej. Haren var glad og tilsyneladende ikke ramt af nogen som helst sygdomme. Foto©JørgenKoefoed.

KNÆK OG BRÆK
TAG EN GAMMEL SWEATER PÅ og tag med ud at fisk’, sang søde Gitte Hænning, da Din Blogger var knægt. Og, ja … man kunne da godt blive lidt misundelig på denne ensomme lystfiskermand på Nørresand ved Gudhjem … helt alene omgivet af sine  tankers tågebanker. Foto©JørgenKoefoed.