SOM DET KAN SIGES [73] om ELVIS og ELVIS … og om ELVIS


MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Frank Sinatra om Elvis ifølge Ray Connollys biografi BEING ELVIS: Dette ildelugtende afrodisiakum, rock’n’roll, lugter plat og falsk. Det bliver for det meste sunget, spillet og skrevet af åndsformørkede bøller … kampråbet for enhver bakkenbartbevokset forbryder … Det er den mest brutale, grimme, desperate og ondartede udtryksform, som det har været min kranke skæbne at høre. [Meget senere – da Elvis blev rigtig berømt – faldt Sinatra til patten og accepterede The King].

Elvis til præsten efter en gudstjeneste påskesøndag 1957 i Memphis ifølge Ray Connollys biografi BEING ELVIS: Jeg er den mest miserable unge mand, De nogensinde har mødt. Jeg har flere penge, end jeg nogensinde kan nå at bruge, jeg har tusind af fans derude, og jeg har en masse mennesker, som kalder sig mine venner. Men jeg har det elendigt.

Elvis om sin medvirken i den lange række af synge-film, som hans manager forpligtede ham til ifølge Ray Connollys biografi BEING ELVIS: Det eneste, som er værre end at se en dårlig film, er at være med i én.