SÅ BLEV DET FØRSTE ULOVLIGT BENYTTET HELÅRSHUS SOLGT

Kirkestien 2 i Gudhjem er solgt. Nu er det spændende om de nye ejere vil overholde helårs-klausulen. Foto©JørgenKoefoed.

Ejendomsmæglernes yndlingsplakat er den med SOLGT. Her netop opsat på huset på Kirkestien 2 i Gudhjem. Foto©JørgenKoefoed.

RYGTET LØB I GÅR PÅ HAVNEN, at Kirkestien 2 i Gudhjem var blevet solgt. Og i dag kan det bekræftes, at det er rigtigt. Liggetiden var blot 31 dage. Om det er blevet solgt til udbudsprisen på 1.095.000 kr. vides ikke. Men det vidner om, at hvis et hus ligger rigtigt og sættes til salg for en rimelig penge, bliver det solgt meget hurtigt.

Helårsboligen Kirkestien 2 blev i 2012 købt af et jysk ægtepar, som brugte det som feriebolig 6 – 10 uger om året.

Det er formentlig på grund af kommunens begyndende optrævling af de mange ulovligheder, der florerer på det bornholmske boligmarked, der nu har båret frugt.

Bloggen håber på, at kommunens bolig-advokat vil få skovlen under alle de mennesker, der skider højt og flot på de regler, der findes for helårshuse på Bornholm … og for øvrigt i det ganske land.

I hvert fald: Tillykke til kommunen for dette første lille skridt mod normale tilstande, der oven i vil tilføre den slunkne kommunekasse mange millioner i kommuneskat og bloktilskud – så mange, at de gamles vådservietter kan skiftes ud med et ugentligt bad!