SYNG OVER GUDHJEM

Sådan er Proviantens åbningstider inden højsæsonen: Fællesspisning onsdag 17:30. Torsdag og fredag kl. 16-24. Lørdag 12:30-24. Foto©JørgenKoefoed.

ALLE TALER om SOL OVER GUDHJEM, men nu skal det måske også hedde SYNG OVER GUDHJEM. Ud over at Gudhjem Havnekor synger Ertholm ud af havnen til Christiansø hver morgen i sæsonen, har der efterhånden også været en del syng-med-aftener på Café Provianten i år.

Det startede med at Enhedslistens Morten Riis, som bor i Gudhjem, inviterede til  fællessang med RØDE sange. Det er senere blevet fulgt op af blandt andet Johan Lorentzen, der med sit improviserede band af musikalske venner spiller sangbare melodier i alle mulige farver. Lige fra Veras Vinterven til The Streets of London.

Og nu sker det igen.

I aften – fredag 18. maj kl. 21 – vil Provianten atter blive væltet omkuld af glade sopraner som brummere – med Johan & Hans Hanner som musikalsk backinggruppe. Lad sangbogen blive hjemme. Der textes på storskærm. Og … så er det ikke forbudt at nyde et glas skummende fadøl fra Svaneke eller noget god øko-natur-vin imens. Ja, der er sågar også lune retter på kortet!

Ses vi?!

LAD BILEN STÅ OG FÅ EN GLAD AFTEN
Proviantens buskørselsservice ser nu sådan ud:
Ud & Hjem 150 kr/næse
Én vej 80 kr/næse
Minimum 4 i samme retning. Der skal bestilles på Provianten eller på 2371 0071 – og der er kørselsservice i Proviantens åbningstid.