DER VAR ALLEREDE BYGGET EN PØLSEBOD

Så flot kan man også bygge en pølsebod. Foto©JørgenKoefoed.

SOMMERENS STØRSTE kommunale skandale var uden tvivl den af Bjarke Clausen og Claus Sonnes opførte Pølsebod, som kom op at stå foran Den Sorte Café på havnen i Gudhjem.

Kommunen kunne ikke finde ud af, hvad det var, de havde givet den gode windsurfer Bjarke Clausen tilladelse til. Havnekoordinator Jakob Jensen var nødt til at ‘lægge sig syg’, mens man i det øvre havnestyre-system vred sine hænder i fortvivlelse over egen uvidenhed om tingenes tilstand.

Bjarke kørte på befaling sin Pølsebod bort, men fik alligevel i allersidste øjeblik lov til at lade sit ulovlige bar-arrangement blive stående.

HVORFOR???

Forskellen på bar og Pølsebod er svær at få øje på. Begge er skræmmende øje-bæ’er på havnen. Men i virkeligheden behøvede Bjarke slet ikke at have hyret fotografen og den grafiske designer Claus Sonne til byggeprojektet. Din Blogger spottede nemlig ovenstående pølsebod i en baghave i Østerlars lige ved cykelstien mod Gudhjem. Den ville ikke have kostet bygherren lige så mange penge, og den ville have ‘pyntet’ mindst lige så meget i Gudhjem, som den nybyggede. Foto©JørgenKoefoed.