BO-I-GUDHJEM-LISTEN VOKSER STADIG

Ifølge skiltet på havelågen skulle en familie Krogh bo her i nummer 6. Bloggen efterlyste personer, som havde set en hr. eller fru Krogh inden for de sidste 2-3 år. Ingen har endnu henvendt sig. Mon de bor her mere? Hvis ikke hvem gør så? Foto©JørgenKoefoed.

GUDHJEM BY- OG MINDEFORENING har flere gange fået en henvendelse fra Lucas. Den drejer sig blandt andet om offentliggørelse af bo-i-gudhjem-listen på Byforeningens hjemmeside. Foreningens formand Jørgen Jespersen har tilkendegivet, at det måske var muligt at offentliggøre lisen hver 3. måned. Det har Bloggen sat spørgsmålstegn ved med den begrundelse, at så ville der optræde en liste, som en stor del af tiden ville være forældet.

Jørgen Jespersen har 17. oktober sendt en uddybende forklaring til Bloggen. Her skriver han blandt andet:

“Byforeningens bestyrelse har fået forslaget fra Lucas om, at vi skal udsende en ny revideret liste over boligsøgende til vores medlemmer hver 14. dag. Jeg har bedt bestyrelsens medlemmer om deres synspunkter på det, og der er et svar på vej fra os som bestyrelse i næste uge.”

“MIT forslag til bestyrelsen er, at vi satser på at udsende et nyhedsbrev til medlemmerne ca 4 gange årligt, og at der i hvert nyhedsbrev selvfølgelig er en opdateret liste over boligsøgende af samme form, som den du bringer her i dit blog-indlæg.”

“MEN derudover at vi selvfølgelig lægger listen på vores hjemmeside – et synligt sted – og opdaterer den regelmæssigt – måske hver 14. dag eller hver måned – afhængigt af hvor meget bevægelse, der er på listen, og hvor meget vores IT-ansvarlige kan klare.”

“Vi vil selvfølgelig også lægge kommunens fakta-ark på hjemmesiden, og derudover kan jeg oplyse, at vi vil sende kommunen et konkret forslag til den statistik over kommunens administration på området, som vi længe har efterlyst. Og et indlæg i relation til den boligpolitik, som kommunen vil sende i høring. Det nærmere indhold får du samtidig med vi sender det til kommunen.”

HVAD MED ERHVERVSFORENINGEN?

Tilbage står især Gudhjems næststørste forening ‘Gudhjem Erhvervs- og Handelsstandsforening’. Det er her, skibsreder Peter Stange Jensen er formand. Lucas har tilsendt ham som formand flere opfordringer til at offentliggøre bo-i-gudhjem-listen for deres medlemmer eller på anden måde gå aktivt i arbejdet med at få fyldt helårshusene med fx børnefamilier i stedet for feriegæster. Ifølge Lucas har Peter Stange endnu ikke reageret på hans henvendelser. Bloggen vil på et senere tidspunkt prøve at få en forklaring på Erhvervsforeningens tavshed.

BO I GUDHJEM – OKTOBER-LISTEN 2

Nedenfor er denne oktober måneds liste over boligsøgende efter lejeboliger i Gudhjem. Den er den opdaterede liste pr. 18. oktober – og har således fået tilført nye ansøgere i forhold til listen, der på kom på Bloggen 17. oktober. Lucas Schmidt [4076 8196] kan hjælpe med kontakt til dem, hvis kontakt-oplysninger ikke er nævnt.

 • Familie på 2 voksne og en pige på 15 år, som gerne vil flytte til Gudhjem. Ca. 5000 kr ex. forbrug og kun lejemål som ikke er tidsbegrænset, alternativt en lang lejeperiode.
 • Hej jeg søger bolig i Gudhjem hvis der kommer noget som matcher mine behov. Søger noget til leje, jeg har tre større børn. 5-6000 i husleje. Venlig hilsen Medha.
 • Vi er en familie på 5, mor, far og 3 børn på 8, 4 og 7 mdr. Vi søger bolig med minimum 4 soveværelser, meget gerne have og en leje på maks 7000 kr. – dog gerne mindre. Vi vil gerne være anonyme og kontaktes af Lucas.
 • Vi er en familie på 2 voksne, en søn på 12 år, en datter på 7 år og en baby-dreng på vej. Vi ville elske at bo i Gudhjem. Gerne et sted vi kunne leje med stue plus 3 værelser. Vores loft er nok omkring de (plus minus) 6.000 kr. eksklusiv forbrug. Vi har 2 chihuahua-hunde, som er vigtige for os at få med. Venlig hilsen Rie A.
 • Familie på 5 søger bolig i Gudhjem. Rolig og natur-glad familie bestående af mor og far og tre drenge på 2, 4 og 7 år.
 • Vi er to unge mennesker, begge under uddannelse, der forsat leder efter fast bolig i Gudhjem. Vi har ikke brug for meget – køkken, badeværelse og 2 værelser ville være perfekt. Vi har budget på ca 5.000 kr. Og selvfølgelig en varmeregning, der er til at betale. Med et stærkt håb om, fortsat at kunne bo i ønskebyen Gudhjem – Darta og Toke.
 • Jeg søger et sted at bo !!! ( til leje). For tiden bor jeg hos min mor i Løkkegade – og det bliver hun jo nok træt af i længden. Jeg har ikke brug for så meget plads. 1-2 værelser, køkken og bad. Bare lige plads til mig og Svend (lille, helt utrolig lækker og rolig, sød hund ) – aller helst i her i byen. Kærligst Rikke
 • John Murer er blevet opsagt i sit nuværende hus og leder efter en lille bolig i Gudhjem fra 1. december.
 • Bjarne med mundharmonikaen leder efter et hjem i Gudhjem eller omegn.
 • Mor med 3 børn leder efter et hus med minimum 3 værelser. Kan betale op til 6.000 pr. måned plus el og varme. Er handy-woman og kan snildt bygge en skillevæg. Kun lejemål som ikke er tidsbegrænset, alternativt en lang lejeperiode.
 • Vi er en familie på 5. Vi ønsker bolig på 120 m2 og op og med egen have og selvfølgelig meget gerne havudsigt, hvis muligt. Vi er tilflyttere med fast arbejde i kommunen og på hospitalet. Pris ikke over 8.000 kr. om måneden. Med venlig hilsen Johanni Junge Petersen. Mobil 2028 1925.
 • Vi er to voksne sidst i tyverne med en 3-årig pige, der søger bolig på Bornholm. Vi bor på Færøerne, men kunne godt tænke os at tage på et eventyr. Vi har familiær tilknytning til Bornholm, og søger derfor dertil. Med venlig hilsen Tordis Tróndarson, Bartal Kamban og Vilhelmina Róadóttir
 • Lejebolig med budget 6.000 kr. Hilsen Kristina K.
 • Min mand, hunden og jeg (50, 6 mdr. og 53) søger lejebolig i Gudhjem fra ca. midt december/slut december 2018. Vi ønsker 100-120 m2, budget 7-8.000 kr. ex. forbrug. Lejeperiode ca. 6 mdr. (skal have solgt vores eget hus i Østjylland før vi forventer at købe på Bornholm). Vi tager et smut til Bornholm mandag-torsdag uge 43 for at kigge på mulige lejeboliger. Send os en mail på bente@dasilva.dk eller carlos@dasilva.dk, hvis du har en bolig til udlejning. Mvh. Carlos da Silva og Bente Birkegaard Christiansen 2211 5191 og 2227 2789
 • Vi er en familie på 3 (barn er knapt 4), som er i proces med at finde job og bolig på Bornholm. Vi bor pt i Næstved og skal flytte ud af nuværende bolig 1. november 2018. Vi har tidligere boet på Bonholm mellem Gudhjem og Østerlars. Det er et landsted, vi på sigt er på udkig efter at købe. Men som det er nu, er vi også åbne for lejebolig i Gudhjem. Ønsker: Velisoleret hus, gerne med have. 2-3 værelser. Husleje max i omegnen af 5.500 kr. Med venlig hilsen Sara.
 • Jeg er en ung mor til 1 snart 2, som er akut boligsøgende. Søger et hus til max 7.000 kr. om måneden og med husdyr tilladt. Yderligere skal der være 3 soveværelser. Jeg har fast arbejde på Plejecenter Klippebo i Gudhjem, så det ville være lykken at få fingrene i en bolig i byen. Med venlig hilsen Kirsten.
 • Vi är en familje på 46,36,16,14 år med 2 chihuahua-hunde och 2 katter. Djuren är rumsrena, och det är barnen med. Vi letar efter hus med hyra på 6.500 + drift. Mannen är från Bornholm. Och nu ska vi flytta tillbaka till öen. Hon har jobb från 1. januar. Vi ska flytta till Bornholm i december. Så vi har lite tidsfrist. Med venlig hilsen Benjamin och Anette
 • Er lige opsagt i vores bolig, da udlejeren vil sælge, og vi vil hjertens gerne bo i Gudhjem. Venlig hilsen Tom N.
 • Jeg ønsker en bolig i Gudhjem til mig og mine to børn. 75-120 m2 husleje max 6.000 kr. Sanna K. Hansen. Mobil 6168 9398
 • Jeg søger en 2-3 værelses. Budgettet er lavt. Jeg kan hjælpe med at sætte boligen i stand, hvis dette kan gøre lejen lidt billigere. Jeg er rolig, har en hund og 2 dele-børn. Med venlig hilsen Heidi R.