HVAD SIGER HAN EGENTLIG, HAM RASMUS PALUDAN

Partileder Rasmus Paludan under en demonstration i Nivå december 2018. Foto©StramKurs.

PARTILDER RASMUS PALUDAN for det partiet STRAM KURS, har gennem de sidste år holdt en række demonstrationer, hvor han prøver at komme i dialog med de fremmødte. Ofte er det mest unge muslimer, der møder frem for at høre, hvad han siger. Ikke mange af dem siger selv noget, men overlader som regel ordet til et par af tilhørerne. Alle disse demonstrationer er blevet video-filmet af en fra partiet og kan ses på Youtube.dk.

Rasmus Paludan bruger nogen gange et meget groft sprog, men for meste kun, hvis han selv bliver tiltalt på den måde.

Et eksempel var under DR1’s Aftenshow 8. maj, hvor han sad sammen med den tidligere dømte Se-og-Hør-redaktør, Henrik Qvortrup, som har fået comeback som politisk kommentator på tv-stationen efter sine ulovlige afluringer af kändissers creditkort … og tidligere parti-leder for Centrum-Demokraterne og senere kulturminister Mimi Jakobsen.

Da Mimi trak det ofte anvendte nazi-kort mod Paludan, gav han promte igen med ordet ’Nazi-svin’. Ikke særlig pænt at sige til en ældre kvinde, men på den anden side: Hvem begyndte?

Herunder en nogenlunde gengivelse af en demonstration i Nivå formentlig i december 2018. Offentliggjort på Youtube 1. januar 2019.

Videoen bærer titlen: Rejekællingen fra Helvede slår til igen! Og var pr. 26. maj 2019 set 104.823 gange med 1.000 tommelfingre op og 330 tommelfingre ned.

Hvis videoen måske ikke er afskriftet 100% korrekt, skyldes det, at lyden nogen gange er utydelig og at det ikke altid er let at forstå, når de fremmede taler dansk. Men i hvert fald tæt på 100%.

REJSEKÆLLINGEN FRA HELVEDE

Videoen starter midt i noget, som Rasmus Paludan siger om en unavngiven mand. Og så til demonstrationen, hvor ikke særlig mange er mødt frem … de fleste af dem muslimer.

Den muslimske kvinde med koranen i hånden er hende, som Rasmus Paludan kalder en rejekælling, formentlig fordi hun råber og skriger mod ham. Foto©StramKurs.

MIDALDRENDE KVINDE [Q] med hovedtørklæde og koranen i højre hånd [meget gal og råbende til Rasmus]: Du er en lille mand. Du er en lille mand. Hold kæft!

RASMUS PALUDAN [R]: Du må tale ordentlig dansk her. Du må tale ordentlig dansk. Ellers må du tage hjem.

Q: Hold din kæft. Hold din kæft. Hold din kæft! Er du dum? Er du dum? Idiot! Du er dum. Hold din kæft. Du er dum!

R: Nej, jeg er overhovedet ikke dum. Jeg er meget klog.

Q: Du er dum. Gris. Du er gris. Du er stor gris. Du er stor gris.

[Der lyder en helveds ballade, som om tilhørerne skriger i kor. Umuligt at høre hvad Rasmus siger.]

Q: Du er gris. Du stor gris. Du lille gris.

R: Hvad er du så? Er du Muhammeds efterkommer?

Q: Hold din kæft!

UNG INDVANDRER: [til R] Hvor ved du det fra?

Q: [til R] Hold kæft!

R: Det var selvfølgelig, når han spiste efter han havde haft sex med rotter. Spørgsmålet er hvad Muhammed bedst kunne lide. Rotter eller hunde?

Q: Du er dum. Du er dum.

R: Det er jo kendt, at han lugtede meget. Det er jo derfor …. [råb og skrig] … hun har aldrig lært at tale dansk. Og det er et klassisk eksempel på den type tabere, vi skal have ud af Danmark. En person der ikke kan fungere i samfundet. Der ikke kan lære at tale dansk. Som ikke bidrager på nogen måde. Og det er jo de ting, der ligesom er vigtige. Kan man tale sproget. Kan man bidrage til samfundet. Kan man ikke det, skal man skride hjem. Og fakta er jo, at her har vi et eksempel på en person, der simpelthen ikke … se hvordan hun opfører sig [tager fingeren til tindingen … og griner].

UNG INDVANDRERDRENG: [til R] Du kommer i helvede.

Q: Hold din kæft! Er idiot? Er du idiot? [R siger noget der ikke kan tydes] Hold din kæft. Hold din kæft! Du snakker ikke om muslim. Du snakker ikke om familia. Hold din kæft. Hold din kæft! [R siger noget om Muhammed] Hold din kæft. Hold din kæft. Hold din kæft.

[R siger noget og skaren råber og skriger. Svært at høre hvad der bliver sagt.]

R: …. hallalmad, det er hvis man spiser afføring fra hunde og grise.

Q: [skriger og råber] … hallal .. hallal …

R: … hvis man bestemmer, hvad man skal have på af tøj. De bestemmer jo at kvinder skal have hijab på. Og bestemmer at drenge skal have skåret i deres kønsdele. Alle mulige tilbaaaagestående taber-regler. Fakta er jo, at det er en fornøjelse at være her i Nivå. Der er en rejekælling, som ikke kan tale dansk. Hun kan godt sige et par få ord.Og hvad kan jeg sige? Det her er jo guld værd. Jeg tænker 30.000 … 40.000 flere stemmer til os på baggrund af denne muslimske rejekællings ytringer. Og hun stod og råbte og skreg.

Den midaldrende muslimske mand. Foto©StramKurs,

Midaldrende muslimsk mand, som er gift med den skrigende Q: Hvorfor gør du sådan?

R: Ja, gør sådan her … jeg går ud fra at du mener, hvorfor jeg står her.

Midaldrende muslimsk mand: Nej, jeg mener hvorfor går du imod islam?

R: Vi har et parti som blandt går ud på, at der ikke skal være islam i Danmark. Og det er jo vores mening. Vi mener, det er det bedste. Det er vores politiske mål. Derfor går vi ud for at fortælle om det. Det gør alle andre partier også. Vi kæmper for at vores politik bliver udbredt. Derfor gør jeg sådan.

Midaldrende muslimsk mand: Hvorfor går du ikke mod jøderne?

R: Det er fordi, at jøderne opfører sig rigtig pænt i Danmark. Og det er der mange muslimer, der ikke gør. Der ikke mange jøder, der kommer i fængsel for at overtræde loven for eksempel. Det er der mange muslimer, der gør.

Midaldrende muslimsk mand: Jameeen … øøøh … det israelske politi?

R: Det er jo noget, der foregår i Israel. Men jeg kan da sagtens giver dig ret i, at der kan være problemer med det israelske politi i Israel. Men vi forholder os til, hvordan dem der bor i Danmark opfører sig. Og der må man bare sige, at det israelske politi bor ikke i Danmark.

Midaldrende muslimsk mand: OK. Altså når vi har én, der er en dårlig mand. Medierne skriver, at han har gjort sådan og sådan …. øøøh … undskyld …. vi siger ikke, at ham Christians [kristne] har gjort sådan og sådan …

R: Det er jeg ikke enige i, jeg synes tit, at medierne skriver, at etniske danskere har gjort sådan og sådan … og jeg mener, at det også sker tit …

Midaldrende muslimsk mand: … det mener jeg ikke …

R: Jeg mener at … [dårlig lyd] … det kan være en araber. Når de gør noget, står det ikke i avisen, at det er en araber. Men i øvrigt vil jeg give dig ret i … Men uanset avisen, så er der statistikken … jeg er enig i, at avisen nogen gange fejlfortolker, som misviser, men statistikken fra Danmarks Statistiks kriminalitetsstatistik, den taler sit klare sprog. Der må man bare sige, at japanere … japanere i Danmark de begår næsten ingen kriminalitet overhovedet . Og så er der hvide, etniske danskere, de begår lidt mere kriminalitet, og så er der dem, der begår aller-allermest kriminalitet. Det er libanesere, somaliere og irakere … og palæstinensere.

Midaldrende muslimsk mand: Hvorfor …(uklar tale) …

R: Det er fordi, han ikke egner sig til at bo i Danmark. Hvis man bor i et land, hvor man ikke egner til at bo, hvor man ikke kan få en god stilling, fordi man ikke har forudsætningerne for at kunne fungere i landet, så man ender med at blive en samfundstaber uden job, så bliver man vred … oftest en mand. Den vrede kan udarte sig til, at man begår kriminalitet …. jeg synes, det er et pinligt spørgsmål, men jeg kan jo kun give dig det svar, som vi står for.

Den midaldrende muslimske mand. Foto©StramKurs.

Midaldrende muslimsk mand: Men hvor meget koster det, når de komme efter dig …?

R: Jeg synes jo, det er beklageligt, at det koster noget som helst … men det er jo dem, der har tænkt sig at skade mig, der …

Midaldrende muslimsk mand: Alle de folk her er ligeglade med dig.

R: Hvis de er ligeglade, kan de bare gå …

Midaldrende muslimsk mand: Ja, ja … de er ligeglade ..

R: [utydeligt] … de kan tage hjem til deres hjemland. I hvert fald kan de da bare tage hjem til deres …

Kvinde: Jamen, vi bor her…

R: Ja, men hvis man kommer fra Palæstina eller Irak eller Syrien eller Somalia, så er Danmark jo aldrig nogensinde ens land. Det er jo åbenlyst … Jamen, det er jo lige meget om du kan lide Danmark …

Midaldrende muslimsk mand: Jeg kan godt lide Palæstina. Men det er israelerne, hvordan de bombarderer os. Det snakker I ikke om …

R: Det vil jeg gerne svare dig på. Fakta er, at Danmark, der er medlem af Nato, skal ikke blande sig i, hvad er foregår i andre lande …

Midaldrende muslimsk mand: Hvorfor ikke … ? De blander sig i andre lande.

R: Jamen, jeg siger jo, at man ikke skal blande sig – men øh …. fakta er … nej ….Fakta er, at en stor del af palæstinensernes problemer, skyldes palæstinenserne selv. Gaza … Hamas … jeg er med på, at på Vestbredden og i Qatar, der går det bedre. Men i stort omfang … et er klart, hvis man … [afbrydelser med dårlig lyd] … hvis man er Hamas og har besluttet at Israel skal styrtes og ødelægges som land, så er det en dårlig indgangsvinkel til et samarbejde.

Midaldrende muslimsk mand: Fordi de hører ikke efter, hvad I siger. Derfor I kan ikke styre dem.

Partilederen for Stram Kurs Rasmus Paludan. Foto©StramKurs.

R: Jeg har løsningen på hele det israelske og palæstinensiske problem … må jeg godt fortælle dig løsningen? Det er sådan, at jeg ved, at Israel har visse våben i deres arsenal. Bare de bruger få dem udvalgte steder, så var hele problemet løst for evigt.

Midaldrende muslimsk mand: De har deres affald … her fra … vores land Palæstina … hallo …. hallo … I har smidt jeres affald i vores land.

R: Nej!

Midaldrende muslimsk mand: Jo …

R: Neeej.

Den midaldrende muslimske mand. Foto©StramKurs.

Midaldrende muslimsk mand: I tager vores luft, vores jord, vores alt … I støtter dem … Det var det!

R [til den råbende Q]: Du råber for meget …

Q: Hold din kæft.

Arabisk dreng: Kan du ikke flytte til et andet land?

R: Jeg flytter ikke til et andet land. Jeg elsker Danmark. Jeg vil kæmpe med den sidste granat for Danmark …

Arabisk dreng: Nej, lad os bare sige, du gjorde.

Ung arabisk kvinde: Prøv at sætte dig ind i, hvordan det er med andre mennesker.

Ung arabisk dreng: Prøv at sætte dig i menneskernes fødder her.

R: Det er jo meget svært. De er jo ofte tilbagestående med lav IQ med en anden social baggrund, så det er svært at sætte sig ind i.

Ung dreng: Hvis du flytter til et land, og du kender ikke noget menneske, hvis de kom til dig og sagde, du burde ikke være her … ja? Du er ikke fra vores land. Du har en anden religion. Hvordan ville du føle dig?

R: Det kan jeg godt fortælle dig. Så ville jeg gøre det yderste for, at være så god en borger og gæst i det land, at de mennesker der sagde det, ville ændre mening.

Midaldrende muslimsk mand: [til drengen] Hvor kommer du fra?

Ung dreng: Jeg er fransk. Fransk pas.

[Uforståelig udveksling af replikker]

Fransk dreng: Jeg har ikke gjort noget ulovligt.

R: Udover at du har fransk pas, er du så franskmand? Eller kommer du fra et andet sted?

Fransk dreng: Jeg er fransk. Min far er fransk. Min fars mor er fransk.

R: Hvor kommer I fra?

Fransk dreng: Vi kommer fra Frankrig … jeg er ligeglad om nogen kommer fra Marokko … Algier … Congo … Senegal. Jeg er ligeglad. Det burde du også være.

R: Nej, det burde jeg ikke være, og det kommer jeg aldrig til at blive. Modsat Frankrig, som jo er på taber-kurs og har et helt kontinent af tilbagestående mennesker boende, så er Danmark …

Fransk dreng: Frankrig har et problem med det … vi hjalp dem ikke. Min familie kommer fra [utydeligt] …

R: Hvis der er så godt i Frankrig, hvorfor bor du så ikke der?

Unge dreng: Jeg har ikke sagt, det var godt. Har du hørt, jeg har sagt, det var godt? … jeg kan godt li’ Danmark. Jeg føler mig godt. Selv om jeg ikke har dansk pas, føler jeg mig dansk.

R: Du har god grund til at elske Danmark, for Danmark er stadig væk … måske med en kort pause … en af de mest fantastiske lande i verden. Vi har det rigtig, rigtig godt. Det er jo også derfor, I gerne vil bo her …. det er derfor, folk kommer hertil.

Midaldrende muslimsk mand: Du har det ikke så godt.

R: Jeg vil bo her.

Ung arabisk pige: Du siger vi har det godt. Det får vi jo ikke, hvis vi skal have flere mennesker ud af landet. Det får vi jo ikke noget ud af.

Partilederen for Stram Kurs Rasmus Palusan. Foto©StramKurs.

R: Det er meget enkelt. Det vil jeg meget gerne forklare. Det er et enkelt spørgsmål, og der kommer også et enkelt svar. Hvis vi tager alle de mennesker ud af vores land, som er en byrde for vores økonomi og vores velfærdssystem, som ikke bidrager økonomisk, så siger det selv selv, at der vil blive meget mere velfærd for dem, der er tilbage. Det gi’r ligesom sig selv økonomisk. Der er 100.000 mennesker, der er på kontanthjælp og begår kriminalitet. Hvis man fjerner dem, så er der 33 milliarder kroner mere på statsbudgettet, som er frigivet. Så derfor!

Midaldrende muslimsk mand: Jeg er palæstinenser. Jeg kan godt li’ Danmark. Kan du unde os dit land?

R: Jeg synes, at du som palæstinenser, skal være med til at bygge Palæstina op i Gaza og på Vestbredden.

Midaldrende muslimsk mand: Vestbredden … hallo, mand … de arbejder med israelerne. Det er rigtigt. Derfor du godt li’ dem.

R: Ja, det er derfor ….

Midaldrende muslimsk mand: [afbryder] Hallo … hallo .. vi siger, at Abbas er vores protegé.

R: Ja han er en forhandlingens mand ..

Midaldrende muslimsk mand: Han er ikke en mand … tror du han er en mand …. ?

R: Han er i hvert mere mand end profeten Muhammed.

Ung stemme: Passer ikkee-kee …

Midaldrende muslimsk mand: Hold din kæft. Du skal ikke snak …

R: Jo, det skal jeg, og det må jeg gerne. Profeten Muhammed …

Midaldrende muslimsk mand: Hallo. Hallo. Jeg respekterer dig. Du SKAL respektere mig!

R: Nej ..

Midaldrende muslimsk mand: Jov. Jov. Du er en mand … hallo … hallo … du er en mand. Jeg er en mand. Du skal ikke snakke om vores profet.

R: Jo, det skal jeg, vi har mange forskellige måder … vil jeg sige …

Midaldrende muslimsk mand: Hallo. Hallo. Når du snakker om zionister … hallo … når du snakker om zionister. Du snakker om israelerne. Efter det må du godt snakke med mig. Du må godt sige noget på mig …

R: Taler om zionisterne først. Det jeg vil sige om zionisterne først er … længe leve Benjamin Nethanya , den store frelser for hele Arabien, og profeten Muhammed var en taber, som blev kneppet af en hund og en gris mange gange hver dag …

Midaldrende muslimsk mand: Hold kæft! Har du bevis?

R: Ja, fordi man kan jo se på hans efterkommere, at de var deforme, og måske var det derfor, at de havde sæd i munden …

Midaldrende muslimsk mand: Du forståer ikke noget om religion … jeg kan ikke diskutere dig …

R: Joo, jooo ….

Midaldrende muslimsk mand: Hallo … hallo …

Q: Idiot … idiot …. hvorfor snakker du med ham? Du stor griiiis …

Midaldrende muslimsk mand: Du forståer ikke noget om religion … jeg kan ikke diskutere dig … når du forstår noget om religion … vil jeg godt diskutere med dig

R: Jamen, så må jeg spørge dig om noget. Geisha, hvor gammel var hun, da hun havde sex med Profeten?

Midaldrende muslimsk mand: Sex????

R: Ja, da hun havde samleje …

Midaldrende muslimsk mand: Hun var 18 år …

R: 18 år? … Hvorfor står der så alle steder, at hun var 11?

Midaldrende muslimsk mand: Hallo … hallo …. vores profet – fred være med ham – giftede sig med hende. Hun var 19 … 18 år, så hun er forlovet med vores profet ..[utydelig tale] … da hun var hos vores profet – fred være med ham – var hun 18 år … du forstår ik’ noget om religion.

R: Jeg har et andet spørgsmål. Siger Muhammed ikke i sin lære, at som en god, rettroende muslim skal man udvise selvkontrol og selvbeherskelse. Så hvis nogen kritisere islam, skal man være stærk i sin tro, ryste på hovedet og ikke gå amok.

Unge pige: Det er jo det, han gør … det er, det han gør.

R: Det gør hende dér ikke just, det …

Midaldrende muslimsk mand: Hallo! Hallo!

Hustruen til den midaldrende muslimske mand. Foto©StramKurs.

R: Hun råber og skriger som en rejekælling?

Q: Gris. Hvorfor kalder du hende for kælling? Du ligner gris.

Midaldrende muslimsk mand: [til sin skrigende kone] Hallo. Hallo. Hold kæft. Hold kæft.

[til R] Min kone forstår ikke om religion. Hun … jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare til dig … hun vil svare …

R: Men hun kan ikke …

Midaldrende muslimsk mand: Ja … Nej hun kan ikke tale. Det er derfor, hun siger sådan. Når du skal diskutere religion … vi har mange imamer. Du kan godt snakke med dem.

R: Det har jeg gjort … det har jeg gjort …

Midaldrende muslimsk mand: Hallo. Hallo. Med hvem?

R: Jeg har talt med en i Greve. Da jeg var i Greve for en måned siden, da var der en meget stærkt troende konvertit, der kom hen til mig. Ham talte jeg med i lang tid. Det jeg gerne vil …

Midaldrende muslimsk mand: Undskyld. Undskyld. Jeg skal lige fortælle dig noget. Vi har mange imamer. De går efter deres regering. Du skal ikke få noget rigtigt i dem. De går efter [utydeligt ord] … man skal ikke stole for meget i dem. Så når du skal snakke med en imam, skal du snakke med en rigtig imam. Så han kunne godt forklare til dig om islam, og hvordan er islam.

R: Ja, og det vil jeg gerne svare på. Jeg har ikke talt med en imam, men dog med en meget rettroende konvertit. Det jeg nåede frem til med ham, fordi jeg ved jo godt … jeg har talt med muslimer i timevis. De ringer jo til mig, og de vil meget gerne snakke om islam … det vil de meget gerne.

Midaldrende muslimsk mand: Hallo. Du forstår ikke noget om islam.

R: Jo, det gør jeg. Men jeg ved, at mange muslimer gerne vil have, at man opfører sig ordentlig i Danmark. Det ringer de til mig og siger, at de gerne vil ha’. Det ved jeg, men …

Midaldrende muslimsk mand: Hallo. Hallo. Vent. Vent. Jeg bor i Nivå i Æblets Kvarter. Jeg kunne give dem mit cpr-nummer og tjek mit navn. Hvis jeg har nogle problemer her i Danmark må du godt sænke mig. Værsgo’ …

R: Det tror jeg ikke, vi lige gør, men det der er, som det er … jeg var ikke hel færdig … det handler i bund og grund ikke om du opfører dig ordentligt, det er hvad islam er i koranen, og hvad den rigtige tolkning er af koranen. Det handler mere om, hvordan muslimer opfører sig, end hvordan de tror islam er …

Midaldrende muslimsk mand: Hallo … fordi nogen opfører sig dårligt, det betyder ikke at islam er dårlig.

R: Hvis der bare er nogen … eller mange muslimer, der ikke opfører sig i overensstemmelse, med koranen. De opfører sig dårligt …

Midaldrende muslimsk mand: Det er hel normalt. Christians [kristne] … alle dem der går til kirke … er alle dem gode mennesker?

R: Faktum er, at forskellen …

Midaldrende muslimsk mand: [afbryder med et eller andet ord] …

R: Det vil jeg gerne svare dig på. Forskellen er selvfølgelig at … og så vil jeg gerne understrege over for dig, at det er ikke noget, man normalt taler om i Danmark, men at man venter til man siger værs’god, men OK. Fakta er, at de muslimer der opfører sig dårligt, de er ikke stærke i troen. De opfører sig meget dårligt ..

Midaldrende muslimsk mand: Du skal sige det. Du skal sige, at nogen muslimer …

P: Ja, jeg sagde, de muslimer …

Midaldrende muslimsk mand: Hallo. Hvorfor du ikke nogen juder …

R: Nogen hvad for nogen?

Midaldrende muslimsk mand: Jøder ….

R: Jamen, det er fordi, at jøder godt kan opføre sig ordentligt …

Midaldrende muslimsk mand: Er det rigtigt?

Ung indvandrerpige: Det kan muslimer da også.

R: Ja, det er rigtigt. Og det er der enorm mange muslimer, der ikke kan. Men der er også mange, der kan.

Muslimsk dreng: Rasmus …

Lederen af Stram Kurs Rasmus Paludan. Foto©StramKurs.

R: Problemet er, at ikke alle kan opfører sig ordentligt, og dem er der mange af. Og de skal bare ud. Jeg har faktisk et andet forslag fra vores politiske laboratorium. For mange muslimske mænd, sådan nogle tabere, de kan ikke rigtig forstå, det der med fængsel, fordi det er et alt for abstrakt begreb for dem. Derfor har vores politiske laboratorium kommet med det forslag, at i stedet for fængsel, så hvis en muslimsk mand på 16-17 år bliver taget for vold eller voldtægtsforsøg, som de nu gør mange af dem, så i stedet for fængsel skal han nøgen puttes i en gabestok på en offentlig plads og prygles med en pisk, mens folk kaster rådne frugter og grøntsager på ham. Det er fordi, vi mener, at den straf ville være mere forståelig for ham. Det er sådan en mere håndgribelig straf, som han forstår i stedet for fængsel, som jo er sådan en meget abstrakt strafform. Der skal man jo ha’ lidt hjerne for at forstå, hvad fængsel gør. Hvorimod det jeg har foreslået fra det politiske laboratorium, det er lidt mere konkret, ikke?! Hvad synes du om det?

Midaldrende muslimsk mand: [Mumler arabiske sætninger til sin hustru].

Muslimsk dreng: Rasmus! Rasmus … det er ikke ondt … det er ikke ondt. men vi har ikke talt om ….

Midaldrende muslimsk mand: Jeg håber du lærer noget om islam. Du må gerne komme og diskutere med os.

R: Jeg håber, at vi alle sammen bliver klogere.

Muslimske dreng: Vi siger ikke noget om dig, vel? Ikke så ondt … vi mener ikke alle …

R: [grinende] Det er vist en overdrivelse ….

Ung muslimske pige: Hvad havde du forventet, når du stiller dig på på denne måde?

Midaldrende muslimsk mand: Hvad mener du? Hvem er du?

R: Jeg mener bare, vi burde lægge ud med, at vi talte om en løgn.

Muslimske dreng: Vi siger ikke noget ondt om politierne. De gør deres arbejde.

Midaldrende muslimsk mand: Jeg har sagt til dig. Jeg har sagt til dig min adresse. Du kunne godt komme … Jeg kan godt sige til dig … jeg … har … viden.

R: Ja!

Midaldrende muslimsk mand: Hvis jeg mangler noget, jeg kan godt ringe til nogen imamer, som jeg stoler på dem. Vi kunne godt forklare dig …

R: Ja, men ved du hvad, jeg er glad for, at du har givet mig din adresse, så kan det være jeg kontakter dig, og så kan vi ha’ ydeligere dialog.

Midaldrende muslimsk mand: Good. Du er velkommen. Men jeg håber, at du ikke gør sådan noget.

Q: Nej, nej. Du er ikke velkommen hos mig. [henvendt til sin mand] Neeeej, han kommer ikke hos mig. Det er min mand. Du kommer ikke hos mig. Du er idiot. Du er gris … du kommer ikke og besøger mig.

Den midaldrende muslimske mand prøver at dæmpe sin skrigende hustru. Foto©StramKurs.

Midaldrende muslimsk mand griber ind over for sin hustru Q: Nej … nej … [prøver at berolige hende].

Q: Jeg går og din mor ringer til dig. Du går og sover hjemme. [den midaldrende muslimske mand genner sin hustru Q væk]

R: Jeg ringer, hvis det er, ikke!

Muslimske dreng: I er racister…

Q [vender tilbage] nej … nej … nej … [til sin mand] Er du idiot?

Midaldrende muslimsk mand: Du er velkommen.

Q: [skriger]: Nej … Nej … [Hendes mand genner hende væk, men hun skriger] Nej … nej … idiot …

 

SLUT PÅ VIDEOEN som han ses på

https://www.youtube.com/watch?v=L8wzL2cJ-v0