BORNHOLMSKE NAVNE-DRYP – DET ER IKKE SLADDER, MEN OPLYSNING TIL BORGERNE I SAMFUNDET [9]

UDSIVNING AF GODE MENNESKER
HVOR STARTEDE det egentlig henne? Det vides ikke, men i hvert fald har søde MAMA ZITTA sat sit hus med forretningen til salg til en pris af 2.850.000 kroner. Ganske vist var hun kun sommerbornholmer, men hun var med til at kaste sol over Gudhjem med sit gode humør og sit smukke væsen. Hun drager fuldtidstilbage til sin mand og sin familie, som hun har været en del fraværende for. Manden er jo leder af teatertruppen Rakkerpak, som er blevet egnsteater for Næstved. Men hvad værre er, vil CHRISTINA SCHWARTZ, som er fastboende på Nørresand i Gudhjem også flytte fra byen. Huset er sat til salg i mandags hos LöweBruunBornholm til en pris af 4.325.000 kroner. Mange penge, men huset er sat 100% i stand af Christina selv, og er lige til at flytte ind i. Oveni prisen foræres køber formidable solnedgange det meste af året. Men før salget skal Christina først finde drømmehuset på landet. Det skal ikke være et håndværkertilbud og det skal være med jagt. I øvrigt har Christina fundet en kæreste. Han heder Kim og bor lige nu på Sjælland, men vil snart flytte sin adresse til Nørresand 25. Han har hænderne skruet på på samme måde som sin nye kæreste. Begge kan slå søm i et bræt plus alt det andet … hvis det skulle være. Heldigvis vil Christina fortsætte som frivillig i Scala Gudhjem lige meget, hvor hun flytter hen på øen. Puha! … en lille plaster på såret. I øvrigt startede Christina 1. december nyt job på Krisecenter for Kvinder & Børn i Rønne.

HANDEL MED EJENDOM
SIDEN SIDST er det kommet frem, at det ikke er Jantzens Hotel, som parret BUCH THORBORG gerne vil have fingre i. Det er Gudhjem Vandrehjem med tilhørende Terns Hotel. I følge pålidelige kilder med kontakt til ejeren JAKOB HAMMER samt en person med meget tætte forbindelser til Terns Hotel, skulle disse to ejendomme allerede være solgt med overtagelse pr. 1. januar 2022. Dette er dog endnu ikke noteret i Den Store Tinglysningsbog. Til disse to hoteller hører en del ejendomme i byen, som bliver brugt til vandrehjemmets overnattede gæster. Om disse huse er solgt videre til anden side, er der et enkelt rygte, der postulerer. Men disse huse er vel helårshuse, der blot er blevet udnyttet til overnatningssteder i tidernes morgen, da alting var ligegyldigt. Bloggen har forsøgt at få kontakt til JANNIE BUCH THORBORG på mobilen, men den tager hun ikke, så det må blive ved disse håndfaste rygter indtil videre.

HVIS DU VIL BO I GUDHJEM-MELSTED
LIGE NU er der udover ovennævnte en del andre boliger til salg netop nu: Melstedvej 13 til 1.895.000 kroner med en liggetid på 67 dage. Melstedvej 26 til 5.500.000 kroner med en liggetid på 131 dage. Melsted By til 2.650.000 kroner med en liggetid på 157 dage. Bryggerstræde 5B til 1.975.000 kroner med en liggetid på 32 dage. Møllebakken 10 til 1.875.000 kroner med en liggetid på 10 dage. Sommerhuset i Grevens Dal 34 til 7.495.000 kroner med en liggetid på 237 dage og Melsted Langgade 56 til 2.195.000 kroner med en liggetid på 57 dage. Så lige om lidt kommer der en masse nye mennesker til byen. Tag godt i mod dem!

PANDEKAGEMANDEN HAR VÆRET DE VARME LANDE
VANEN TRO vender PANDEKAGEMANDEN atter næsen mod Sharm el Sheik. Oprindelig var byen et lille fiskerleje ligesom Gudhjem, men har udviklet sig til at blive en af Ægyptens største turistbyer. Han fløj forrige søndag, men var allerede tilbage 5. december. Her vil Bloggen få en snak med den driftige restauratør, så der kan creeres et lille, men flot indlæg i forbindelse med Pandekagemandens runde fødselsdag den 24. december. ‘Alder er kun noget mentalt’, påstår den gode mand. Derfor anslår han sin egen alder til 28. Me-e-en Bloggen ved, at han blev født juleaften i 1941.