SKAL DER SÆTTES PROP I DEN MUSLIMSKE TILSTRØMNING TIL EUROPA?

Plakaten fotograferet på en husmur i København. Foto©JørgenKoefoed.

KARINA ELLA DAVIDOV er en af de over 200 mennesker, som terrororganisationen Hamas 7. oktober tog med sig tilbage efter at have tæsket, voldtaget eller myrdet over 3.000 jøder inde i Israel. Nu er Karina blevet ’efterlyst’. Plakaten herover hænger på en husmur ved Kultorvet i København – og måske også på andre mure rundt i Verden.

I lørdags blev de første 20 lastbiler med nødhjælp lukket ind i Gaza fra grænseovergangen i Egypten. Hvis ellers ikke at Israel opdager, at disse forsyninger bliver overtaget af Hamas, kommer der vel mere nødhjælp ind … men lur mig om de civile palæstinensere får lov at beholde denne altafgørende hjælp for sig selv.

Hamas har gennem mange år vist, at civilisterne i Gaza ikke er deres 1. prioritet. Siden de kom til magten i Gaza i 2007, har de gennem årene sendt raketter og missiler ind over Israel. Deres mål er sammen med deres iranske ’backing group’ , at fuldføre Hitlers udryddelseskrig mod jøderne. Men! Hvad der ikke lykkedes for Nazi-Tyskland, vil selvfølgelig heller ikke lykkes for de muslimske jøde-hadere. Under 2. Verdenskrig gik millioner af jøder – uden modstand – til gaskamrene. Det kommer ikke til at ske igen. Jøderne har taget jernhandsken på, så der bliver fremover ingen ’frivillig’ gåsegang til slagtebænken.

VI SKAL FORSTÅ DE STAKKELS MUSLIMER

Debattøren og forfatteren Ali Aminali reflekterer i Kristeligt Dagblad om Vestens gentagne had over for den muslimske verden: ”Danskerne er nødt til at forstå, at i et multikulturelt samfund lever vi også sammen med folk, der har traumer, forskellige værdier og en anden forståelse af, hvad der udgør en frihedskamp og terror”.

Det Ali mener er åbenbart, at vi skal acceptere, at en række herboende muslimske organisationers tiljubling af Hamas’ terrorregime før som nu er OK. Det sårede folkefærd kræver samtidig, at vi skal behandle deres koran med respekt.

Kort sagt: Vi skal bøje nakken … for muslimerne bliver jo på et tidspunkt Europas nye herrefolk.

ET SIMPELT REGNESTYKKE

Min gode ven Carl i Paris fortalte i sidste uge – efter mordet på endnu en skolelærer – at en fransk kvinde nu er nede på kun at føde ’et halvt barn’, mens en muslimsk føder mindst tre … fire … fem …??? Sæt dig ned med en regnemaskine, så kan du selv finde ud af, hvornår et muslimske parti i fx Danmark eller i Frankrig får flertal til at besætte statsministerposten.

Den franske forfatter Michel Houellebecq beskrev det så gysende klart i romanen UNDERKASTELSE fra 2015: ”For at undgå at det højre-ekstremistiske parti Front National kommer til magten, går de øvrige partier i koalition med Det Muslimske Broderskab og den karismatiske Mohamed Ben Abbes indsættes som landets nye præsident, og efterhånden begynder det franske samfund at ændre sig …”

Hverken Politiken eller Berlingske troede på Houellebecq’s bud på fremtiden. Politiken skrev: ”… det er patetisk sort, sensationelt og underlødigt …” og Berlingeren: ”Sortsynets mester”. Måske ville anmelderne i dag se på Houellebecq’s postulater med andre briller.

Lad mig citere Charlie Hebdo’s advokat Richard Malka efter muslimers dødelige angreb på satiremagasinets redaktionsmedlemmer: ”Terroristernes budskab er klart. De siger til os: ’Jeres ord, jeres indignation nytter ikke noget. Vi vil blive ved med at dræbe jer. Vi er ligeglade med jeres dommere og retssager. Jeres love er til grin. Vi svarer kun for Himlens love’”

Formand Ursula von der Leyen mener, at EU har fundet de vises sten og løst indvandringsproblemet fra Afrika og Mellemøsten. Ikke ved at mindske tilstrømningen, men tværtimod ved at øge den. De ulovligt indtrængende skal fordeles mellem alle EU-landene og dem der siger nej, skal så bare betale til de lande, der siger ja, tak. Denne taktik viser bare, at Vestens ledere endnu ikke har fattet alvoren i den omfattende udtynding af Europas befolkning.

Forsiden af det fransk magasin L’EXPRESS 5. oktober 2023. Foto©JørgenKoefoed.

Som den amerikanske professor i afrikanske studier, Stephen Smith, udtrykker sig til franske L’EXPRESS 5. oktober: ”De næste årtier vil migrationen blive omdrejningspunktet. Hvert år forlader titusindvis af mennesker – hovedsageligt unge mænd – Nordafrikas kyster for at forsøge at nå Europa. En håndgribelig virkelighed, men som vi kun bliver mindet om via episodiske mediebilleder, som for nylig igen i Lampedusa. Effekten af denne immigration på vores samfund, uanset om vi ser det som en risiko eller en mulighed, er bemærkelsesværdig. Demografi, økonomi, sociologi, livsstil, alle sfærer af det fælles liv er primært berørt af et fænomen med komplekse økonomiske og politiske faktorer. Paradoksalt nok, mens politiske aktører og kommentatorer burde se koldt på det, er det utvivlsomt det nutidige emne, der behandles på den mest omtrentlige og mest følelsesladede måde. Dette er beklageligt, for for at håbe på at svare seriøst, skal du først kende dets mekanismer.”

Klar tale til vestens politikere: “Tag denne migration seriøst. Det kommer til at betyde alt for vores levevis og ikke mindst for Velfærdsstaten Danmark”.

Mette Frederiksen gjorde det godt under corona-krisen, mener de fleste. Men er der lige så mange, der mener, at migrationen af folk fra Afrika og Mellemøsten skal standses? Foto©JørgenKoefoed.

Mette Frederiksen er en af de få politikere, der meget klart og meget højt siger til sine europæiske kolleger: “Vi kan ikke modtage flere!”

FAKTA OM MUSLIMER

Der er 1.200.000.000 troende muslimer i Verden. De udgør majoriteten i 56 lande, som fx Indonesien, Pakistan, Bangladesh, Afghanistan, Egypten, Iran, Iraq og Nigeria. Derudover findes der store muslimske befolkningsgrupper i Indien, Kina, de centralasiatiske lande, Rusland og i mange europæiske lande.

Der er op i mod 200.000 muslimer i Danmark – cirka 3,6 % af befolkningen. Det er en 10-dobling siden 1980. Med en opskrivning vil dette tal stige til omkring 12% i 2050.