GAMMEL VISDOM: DERFOR FÅR DU KRÆFT
Georgia Vogt har på Facebook videregivet nogle interessante betragtninger om kræft, som i 1923 blev formuleret af lægen, professor Otto Heinrich Warburg, som mente, at beskyttelse mod denne dødelige sygdom er meget enkel. Meget få mennesker i Verden kender til dette, for denne sandhed er desværre mere eller mindre skjult for offentligheden.
I år 1931: Den tyske videnskabsmand og læge Otto Henrich Warburg [1883-1970] fik Nobelprisen for at finde årsagen til kræft. Dr. Warburg opdagede, at kræft er resultatet af en anti-fysiologisk livsstil.
Ved anti-fysiologisk kost [hovedsagelig syrlig mad] og fysisk inaktivitet skaber kroppen et surt miljø, der er dårligt forsynet med ilt.
Cellulær syre klemmer ilt, og iltmangel i cellerne skaber surt miljø.
“Hvis du har for meget surhed, vil du automatisk mangle ilt i kroppen; hvis du mangler ilt, vil du have en syrlig organisme. Et surt miljø er et iltfattigt miljø. Hvis du fjerner 35 % af ilten fra en sur celle, kan den forvandle sig til en kræftcelle på kun to dage”, hævder dr. Warburg.
”Alle normale celler har et absolut behov for ilt, men tumor-celler kan leve uden ilt. Det er en regel uden undtagelser.”
Tumor-celler er syrlige. Sunde er alkaliske.
I sit arbejde med ’Tumor Stofskifte’, har dr. Warburg påvist, at alle kræftformer opfylder to grundlæggende betingelser: Blodsyre og hypoxi [oxi-mangel].
Han fandt ud af, at tumor-celler er anaerobe [de indånder ikke ilt], og de ikke kunne overleve i nærværelse af høje ilt-koncentrationer.
Tumor-celler kan kun overleve med glukose og i et miljø uden ilt.
Derfor er kræft ikke andet end et forsvarsmekanisme, som vores celler bruger for at overleve i et surt miljø uden tilstedeværelse af ilt.
Sunde celler lever i et alkalisk miljø fyldt med ilt, som gør det muligt for dem, at fungere normalt. Tumor-celler lever i et surt miljø med lav ilt. Organismens surhed og alkalinitet afhænger af føden.
Når fordøjelsesprocessen er afsluttet, skaber fødevaren, afhængig af sin ernæringsprofil, syrlighed eller alkalinitet i kroppen. Enkelt sagt: Organismens alkalinitet afhænger af, hvad du spiser.
Syre- eller alkalisk tilstand måles på en pH-skala fra 0 til 14, hvor 7 er en neutral zone. Under 7 er surt og over 7 er alkalisk. Vores celler skal helst have en let alkalisk pH-værdi på lidt over 7. Hos et sundt individ er blodets pH-værdi mellem 7,40 og 7,45. Blodet regulerer hele tiden sig selv, så det ikke falder ind i metabolisk syre.
Nogle fødevarer syrer dog blodet og smitter kroppen.
FØDEVARER, DER SYRER KROPPEN:
- Raffineret sukker og alle derivater heraf. Det er det værste af alt, fordi det ikke indeholder proteiner, vitaminer eller mineraler og raffinerede mineraler.
- Kød – al slags.
- Animalske produkter – mælke, oste, smør, fløde, yoghurt med videre.
- Raffineret mel og alle derivater såsom pasta, kager, kiks og så videre.
- Brød.
- Margarine.
- Koffein.
- Alkohol.
- Duhan.
- Alt industrielt forarbejdet mad og dåsemad indeholder konserveringsmidler, kunstig farver, smagsvarianter, stabilisatorer med videre.
- Antibiotika og al medicin generelt.
FØDEVARER, DER ALKALISERER:
- Alle rå grøntsager. Nogle er sure i smagen, men det ændrer sig i kroppen til alkalisk.
- Frugt – en citron i kroppen har et meget højt niveau af alkanilitet.
- Mandel – de er meget alkaliske.
- Fuldkorn: Det eneste alkaliniserende korn er hirse. Alle andre kornsorter er let syrlige, men den ideelle kost skal have en vis procentdel af syre, så det er godt at spise lidt korn. Alt korn skal spises kogt.
- Honning har en meget høj alkalinitet.
- Klorofyl: Grønne planter indeholder klorofyl, som er meget alkanikalsk.
- Vand: Det er vigtigt for iltproduktionen. Hold dig altid godt hydreret. Drik vand i små slurke i løbet af dagen.
- Træning: Øvelser hjælper med at opretholde kroppens alkanilitet, fordi det giver ilt til hele kroppen. Siddende livsstil ødelægger kroppen.
- Kemoterapi helbreder ikke, men forværre kroppens syrlighed. Derfor mærker du ændringer i kroppen, blandt andet hårtab.
- Anden medicin forværrer også kroppens syrlighed, så undgå så meget som muligt.
- Som understreget er det fuldstændig umuligt for kræft at dukke op hos en person, der spiser sundt, drikker rigeligt med rent vand og dyrker træning.
- For at spise rigtigt skal du sikre dig 60% alkanikalsk kost og undgå de mest sure produkter som sodavand, slik og fastfood.
- Misbrug ikke salt og brug det mindst muligt.
Hvis du er syg, er det ideelt for din kost at være 80% alkanikalsk.
Hvis du har kræft, er rådet at alkalisere din krop mest muligt. Det kan du opnå med den rigtige kost og træning. Undgå stress.
”Alle såkaldte dødsfald er intet andet end endepunktet for kroppens mætning af surhed”, sagde George W. Crile fra Cleveland, som er en af de mes kendte kirurger i verden.
”De utallige sygdommes navne er ikke vigtige, men at de alle stammer fra grundårsagen: For meget surhed i kroppen” – citat fra dr. Theodore A, Baroodys bog ALKALISÉR ELLER DØ.
… og fortsætter: ”Forøget surhed i organismen er årsagen til alle de generative [arvelige] sygdomme. Hvis der opstår en balanceforstyrrelse, og kroppen begynder at opbevare surhed og toksiner i højere grad end den kan udskille, så opstår der sygdomme”.
HVEM VAR OTTE HEINRICH WARBURG
- Født 8. oktober 1883 i Freiburg im Breisgau i Tyskland.
- Død 1. august 1970 i Berlin i Tyskland.
- Fra 1918 var han professor ved Kaiser-Wilhelm-Institut for biologi i Berlin-Dahlem og i 1931 direktør for instituttets afdeling for cellefysiologi.
- Warburg studerede oxidationsprocesser i levende organismer, fx planternes fotosyntese, kropcellers stofskifte og tilknyttede enzymer.
- I 1932 opfandt han et apparat ’Warburgs Respirometer’, hvormed man kan følge iltoptagelsen i vævsprøver, og han var en af de første, der benyttede spektroskopiske metoder ved biokemiske analyser.
- Priser:
- Nobelprisen i Fysiologi/Medicin 1931 for sine studier af respirationsenzymer.
- Paul Ehrlich og Ludwig Darmstaedter-prisen i 1962.
- Pour le Mérite de Sciences et Arts i 1952.