5 TING OBSERVERET I NICE

TREKAMP PÅ FRANSK: Det er måske derfor, der er så mange, som godt kan lide at tage nogle dages ferie i den skønne Middelhavsby, der udover ovenstående byder på stenede strand, dyre hoteller og lumske lommetyve. Trekampen kan fås på T-shirts i alle størrelser. Foto©JørgenKoefoed.

AV, MIN ARM: Der var ikke vægplads til denne Jesus-på-Korset-skulptur, så en af kirkens præster måtte lægge arm til – her i Eglise Saint-Jacques midt i den gamle bydel. Foto©JørgenKoefoed.

KØNSKAMP: Mænd er fra Mars, og kvinder er fra Venus, påstår dette teater i badebyen. Nuvel! Men at påstå, at hjernen på en mand sidder et andet sted end i hovedet er da rendyrket kvinde-chauvinisme. Grove løjer!!! Lige til en ny #MeToo-kampagne. Foto©JørgenKoefoed.

NICE TIL SALG: Der er rigtig mange villaer til salg i den tætpakkede by – og i den endnu mere mondæne og luftige omkeds. Her er det kun Joakim von And og sådan nogle typer, der har kan være med. Og, ja, desværre er russerne nu begyndt at blande sig i det gode selskab, hvis man ellers kan tro på ejendomsmæglernes annoncering. Foto©JørgenKoefoed.

TÅRNHØJT HELVEDE: Midt på den prominente Promenade des Anglais rejste bystyret i 2013 denne jernkolos. Den har mindelser om det tårn, Bestsellers Anders Holch Povlsen [efter katastrofen måske alligevel ikke] ønsker at opbygge midt på en pløjemark ved Brande. Skulpturen her er sikkert ikke lige så høj, men i malplacerthed og grimhed kan den sagtens være med. Foto©JørgenKoefoed.