ADVARSEL TIL ALLE KOEFØEDDER

Svindleren skjuler sig bag et eksisterende advokatfirma, der oven i købet er specialister i erstatninger i forbindelse med trafikulykker. Skærmfoto©JørgenKoefoed.

SVINDLERE OG ANDRE PSYKOPATER arbejder uafladeligt med at franarre dig dine penge. Og med den store politiaktion mod en lang række pengesvindlere i sidste uge in mente, er det åbenbart stadig en god forretning. Folk og ældre damer udleverer stadig deres koder og kontonumre i en lind strøm til stor fornøjelse for de pengeglade kriminelle.

Men af og til dukker der også et lidt mere specielt og særligt udspekuleret fup-nummer op i diverse mail-boxe.

Kig lidt på denne her. Den kommer tilsyneladende fra det amerikanske advokatfirma Michael M. Kaplan. Han henvender sig til dig, fordi dit efternavn er KOEFOED … og det drejer sig om en mulig familiearv på ikke mindre 130 millioner danske kroner.

Det er ganske mange penge.

Læs mr. Kaplans google-oversatte mail til Din Blogger:

Law Offices of Michael M. Kaplan
Milford, MA 01757, United States
E-mail : michael.kaplan1@aol.com

Kære  Koefoed,

Jeg er advokat Michael M. Kaplan, en advokat for afdøde Hr. PETER  Koefoed, en statsborger i dit land, og en tidligere direktør for (ConocoPhillips petroleum stjenester) med base i USA (USA), her og efter skal omtales som min klient. Den 31. januar 2015 var min klient og hans kone og tre børn involveret i en bilulykke langs West Stockbridge-motorvejen og mistede desværre livet.

Jeg har gjort flere anstrengelser for at lokalisere min klients udvidede slægtninge gennem deres konsulat og udenrigsministerium, men det viste sig ikke at lykkedes, jeg besluttede at spore hans efternavn over internettet for at finde nogen af ??hans familieslægtninge, derfor kontaktede jeg dig, jeg vil have dig til at hjælpe mig i at hjemsende de penge og ejendom, der blev efterladt.

Min klient havde en konto til en værdi af ca. ($18,7 millioner amerikanske dollars) indsat i en bank her i USA. Banken har udstedt mig 21 dages varsel om at give de nærmeste pårørende eller få kontoen konfiskeret. Derfor vil jeg gerne have, at du står som pårørende til min afdøde klient, da du har samme efternavn med ham, og så snart jeg hører fra dig, vil jeg gå til de amerikanske myndigheder for at indhente ejerskiftebevis på dine vegne og indsend det til banken, så banken her i USA vil levere dokumenterne til din bank, så din bank ikke vil spørge dig om, hvordan du tjener disse penge, vil jeg stå her som din advokat for at sikre, at provenuet af dette beløb ($18,7 millioner amerikanske dollars) vil blive overført til din konto, så kommer jeg til dit land for at dele pengene, 45% til mig og 45% til dig, mens 10% vil blive doneret til børnehjemmene.

Dit ærlige samarbejde for at gøre det muligt for os at opnå denne forretning er påkrævet af dig. Jeg garanterer, at dette vil blive udført under et lovligt arrangement, der vil beskytte dig mod ethvert brud på loven. Jeg har brug for følgende oplysninger fra dig for at hjælpe os med at opnå dette krav:

Dit fulde navn:————-

Adresse: ——————

Din alder:————————-

Beskæftigelse:—————————–

Din telefon og mobil til kommunikationsformål:———————

Jeg afventer dit hurtige svar, så vil jeg give dig mere information.

Med venlig hilsen,
Barrister Michael M. Kaplan Esq.

FOR GODT TIL AT VÆRE SANDT

Din Blogger kender ikke denne PETER KOFOED, men man kunne jo lade som om. Og så ville den gode svindler åbenbart flyve til Bornholm med 45%-andelen pålydende 58.500.000 kroner i kontanter. Det sammen til den gode ‘advokat’ selv og heldigvis 1.300.000 kroner til børnehjemmene – hvad det så måtte være for nogen.

Sagen stinker langt væk – og alene google-oversættelsen afslører, at tilbuddet ikke kommer fra et veletableret advokatfirma med speciale i erstatning ved trafikulykker … men derfor er det alligevel helt sikkert, at nogen byder den gode svindler indenfor.

Der er ingen tvivl om, at den rigtige advokat Kaplan ville blive stik-tosset, hvis han opdagede, at hans gode navn og rygte bliver misbrugt af denne udspekulerede svindler-psykopat.