ALDRIG HAR DER VÆRET EN BEDRE FIRE-BANDE

Rolf Mortensen er Rønne-horra og den nye graver ved Gudhjem Kirke. Foto©JørgenKoefoed.

DEN KINESISKE FIRE-BANDE, der forgæves tog magten i Kina efter Mao, var nogle værre nogen. Det kan man ikke sige om den nu fuldbyrdede fire-bande i Gudhjem Kirke.

Først var der kirkesangeren Kristin Schmidt. Hun er ikke alene dygtig, men også sød. Så kom præsten Tina Ravnbjerg Damholt. Hun er både sød og altfavnende og kompetent. For nylig blev organisten Rebecca Forsberg Svendsen ansat. Hun er også sød, men også suveræn på tangenterne.

Og i denne måned blev fire-banden fuldbyrdet, da ROLF MORTENSEN blev ansat som graver. Han har tidligere arbejdet i Bornholms Byggeforretning og de senest tre år ved Ibsker Kirke. Desuden har han et stykke tid været hjælpegraver i Gudhjem.

Rolf købte for et par år siden Elsas hus på Malkestien i Gudhjem. Det sidste hus op mod Helligdomsvej. Han er 54 år og er ved siden af også træner for det kvindelige stafet-landshold. Derfor var han også med til OL i Japan sidste måned. Men beklager, at han desværre ikke har tid til også at træne atleter på Bornholm.

BLOGGEN: Reddede stafetterne en medalje?

ROLF MORTENSEN: Nej. Holdet blev nummer 14 ud af 16 deltagende hold. Men alene det at blive udtaget til at deltage er stort.

BLOGGEN: Hvordan forløb OL? Havde japanerne styr på det hele?

ROLF MORTENSEN: Det var yderst velorganiseret. Og så er japanerne meget venlige og høflige mennesker.

Menighedsrådet fortjener ros for nu, at have samlet denne nye kvartet, som oser ikke alene af kvalitet, men også af imødekommenhed. Tillykke til os alle sammen!