ALLE HJEMLØSE BURDE TAGE TIL TENERIFE OM VINTEREN

Bloggens omkringfarende korrespondent og nomade Preben Nyborg Madsen – med en fortid på blandt andet TV2/Bornholm – har denne appel til Danmarks hjemløse:

Verdensborgeren og journalisten Preben Nyborg Madsen nyder vinteren og julen under varme himmelstrøg. Foto©PrebenNyborgMadsen.

GOD JUL? Jeg håber, den bliver dejlig varm og fyldt med solskin.

Jeg er blandt Danmarks 7.000 hjemløse og fandt for år tilbage ud af, at den bedste måde man kan komme gennem vinterens trælse vejr og julehysteri på er ved at tage flyveren til Tenerife.

Med fx Ryanair kan dem, der bestiller i god tid komme frem og tilbage for under en tudse. Prisen for en seng er på niveau som på de triste, danske forsorgshjem – en hund om dagen. Så økonomien burde ikke være en hindring for at gøre en god jul meget bedre – og varmere.

Enhver hjemløs burde rejse sig fra sin tiggerposition på gågaderne, og gøre noget godt for sig selv. Det kommer 10-fold tilbage.

Med ønsker om en bedre jul, vil jeg slutte med, at opfordrer mine hjemløse venner, der fryser i Danmark netop nu: Tag dig nu sammen. Du har et valg. Tag til Tenerife!

PS: På Tenerife kan endda overnatte gratis på strandene. Det vil jeg dog ikke anbefale.

 

 

Fotos af Preben Nyborg Madsen fra hans varme jule-ophold på Tenerife.