ALLE VIL HØRE KÄTHE TALE OM VAND

Käthe Bruun Jensen har vandet som genbo i sit hus i Åbogade i Gudhjem. Foto©JørgenKoefoed.

SOM FLITTIGE blog-læsere vil vide, har Käthe Bruun Jensen fra Åbogade i Gudhjem, udtænkt et kursus om noget så simpelt som vand. Alle drikker det, og håber det er rent, men hvor kommer det fra? Det er der sjældent nogen, der ved så meget om. Men der er åbenbart rigtig mange, der har lyst til at vide mere.

Derfor blev de to første kurser– hvor der er plads til 16 ad gangen – overtegnet i løbet af nul komma fem. Så åbnede Käthe op for yderligere to kurser, og da de også var pist udsolgte, er der nu kommet et femte til – som også er blevet udsolgt.

De fem kurser er kun for børn mellem 5 og 8 år. Men alle der er over eller under denne alder, kan høre mere om vand-kurserne på TV2/Bornholm. Her er Käthe i stolen i magasinet MELLEM OS. Det sker i aften – 22. februar – kl. 20:25 med en  genudsendelse kl. 22:50.

PS: Bloggen har spurgt Käthe, om der ikke også kunne arrangeres et kursus for voksne mellem 50 og 100 år. Den aldersklasse ved nemlig heller ingenting – om vand! Bloggen afventer spændt på svaret.

Læs bloggen:

HVOR KOMMER VANDET FRA? – 8. januar 2019