ANONYM OPFORDRING TIL BORGMESTEREN: ALTINGET UD AF GUDHJEM

Det er dette brev, som Bloggen modtog i går 5. maj. Foto©JørgenKoefoed.

BLOGGEN MODTOG i lørdags et brev. Ja, sådan et med et frimærke til en værdi af 9 kroner på. Det var poststemplet i Terminal Taastrup – altså fra København.

Brevet var IKKE stilet til Bloggen, men blot en kopi af et brev sendt til borgmester Winni Grosbøll. Det fremgik af brevet, at der også var sendt en kopi til E.B. Det må formodes at være Ekstra Bladet.

Ejnar Mikkelsensvej 38 ligger lige ud til havnen og er det sidste hus inden man bestiger trappen til Åsen. Måske det mest attraktive hus i Gudhjem. Foto©JørgenKoefoed.

Det lyder således:

ALTINGET UD AF GUDHJEM

Nedenstående fra Jørgen Koefoeds blog 30.4.2018 bør inspirere dig – i god tid inden Folkemødet.

Vi er mange Gudhjemmeboere, der er trætte af at se den overlegne direktør og redaktør Rasmus Nielsen fra Altinget gå rundt med strittende lillefinger i vores lille samfund, når han tre-fire gange om året benytter sit hus på havnen her i byen (Ejnar Mikkelsensvej 38).

En soleklar ulovlighed, som du må sætte en stopper for straks.

Vi har fotodokumentation i metervis af ulovlighederne, og vi fortsætter med at indsamle. Hvis der ikke er grebet ind over for Rasmus Nielsen inden Folkemødet, benytter vi mødet til via happenings og andet at sætte en stopper for denne fusentasters misbrug af vores lille samfund.

Nok er nok!

Vi ønsker dig og forvaltningen god arbejdslyst.”

Underskevet med en svært læselig signatur med en turkis-farvet filtpen:
Am. eller Aw. (??) og tilføjet med blyant: (KOPI SENDT TIL E.B.)

Nederst i brevet er Blog-indlægget fra 30. april 2018 gengivet.

Indlægget kan læses her:

SÅ BLEV DET FØRSTE ULOVLIGT BENYTTET HELÅRSHUS SOLGT

Rasmus Nielsen er en kultiveret herre. Her henter han sin hund efter at have været til fernisage på MYDTSKOV-udstillingen 30. juli 2016 på Gudhjem Museum. Hunde tager man selvfølgelig ikke med ind på kunstudstillinger. Foto©JørgenKoefoed.

DE ULOVLIGE

Kommunen har ved hjælp af en sammenkøring af CRV- og BRR-registrene fundet frem til omkring 50 helårshuse, som ulovligt bliver benyttet som feriebolig. Gudhjem By- og Mindeforening har forgæves forsøgt at få denne liste fra kommunens advokat. Så det vides ikke, om Rasmus Nielsen har modtaget brev fra kommunen om hans ulovlige brug af Ejnar Mikkelsensvej 38.

TINGBOGEN

Ifølge Tingbogen er Rasmus Nielsen blevet ene-ejer af Ejnar Mikkelsensvej 38 efter en skilsmisse og bodeling 31. august 2016. I BBR-registeret står ejendommen opført som en beboelsesejendom – det vil sige en helårsbolig.

NU UDENLANDSDANSKER

MEDIAWATCH fortæller 17. januar, at ejeren af Altinget og Mandag Morgen Rasmus Nielsen pr. 1. januar 2018 er blevet udenlandsdansker med Cypern som opholdssted.

BREVETS INDHOLD

Det største problem ved ovenstående brev til borgmesteren er, at det er anonymt. Det er ikke godt for kommunikationen. Så vil de fleste sikkert også mene, at tonen i brevet er lidt for personlig – og det er det desværre.

Problemet er bare, at disse mange ‘misbrugere’ absolut ikke er modtagelige for venlige opfordringer om at tænke på Bornholms økonomi og de små byers overlevelse. For disse – ofte velhavende – lovovertrædere gælder der kun én ting: MIG SELV!