BANANREPUBLIKKEN BORNHOLM

Hvem har givet Thomas Thors og Morten Riis mundkurv på? Hvorfor sidder de for åben skærm og fedtspiller og hælder vand ud af ørerne? Foto©JørgenKoefoed/TV2Bornholm.

 KOMMENTAR FRA DIN BLOGGER:   At opleve socialdemokraten Thomas Thors og Enhedslistens Morten Riis i TV2/Bornholms udsendelse ’360’ 11. september omkring den skandaløse sag om Snorrebakken var noget at det mest tå-krummende, jeg har oplevet.

Selv efter afdækningen af den ene grove procedurefejl efter den anden sammen med flere direkte lovovertrædelser sad den gamle socialist og den unge kommunist og forsvarede den ukendte mand/kvinde bag en af de største politiske skandaler på Bornholm i nyere tid.

Det løber mig koldt ned ad ryggen, når jeg ser Enhedslisten, der burde være den mest aggressive vagthund over for sådanne politiske fiksfakserier, sidde og fedtspille med dårlige og vage undskyldninger, når sagens fakta ligger på bordet. Hvorfor vælger Enhedslisten denne position? Er den selv involveret?

Man sidder tilbage med det ene spørgsmål: Hvem er det, som Thors og Riis dækker over? Det kan næppe være en menig sagsbehandler i kommunen, men formentlig en person, der kan betegnes som en af kransekagefigurerne.

Jeg kan kun opfodre til, at de øvrige og – tavse – kommunalpolitikere kommer ud af skabet, og støtter René Danielsson i hans kamp for at få den/de ansvarlige frem i lyset – selv om det måske kommer til at ramme de allerhøjst placerede i Regionskommunen.