BIBS ER DØD

Birgit ‘Bibs’ Krøll deltager i en fotoseance 5. oktober 2006. Foto©JørgenKoefoed.

BIRGIT KRØLL – bedre kendt som Bibs – døde søndag 18. februar 2024. Hun blev 83 år.

Bibs boede i mange år i huset ved siden af Scala Gudhjem, hvor hun også arbejdede frivilligt. Hun var i flere år medlem af bestyrelsen og sørgede for kager til kaffen til de månedlige bestyrelsesmøder. Det var altid forskellige kager, så det blev gennem årene til så mange, at man begyndte at tale om, at Scala skulle udgive en bog med hendes opskrifter.

For et par år siden kom Bibs på Klippebo. Hun var blevet bange for at opholde sig i sin bolig. I november faldt hun endnu engang omkuld og blev senere fundet på gulvet. På hospitalet mente de, at årsagen til at hun var begyndt at falde især skyldtes en kraftig svækkelse på grund af den Corona, som hun havde pådraget sig. Hun havde ikke brækket noget, men herefter gik det stærkt ned af bakke – også med demensen. Så meget, at hun måtte opgive at deltage i den strikkeklub, hun havde sammen med nogle andre kvinder i byen.

Bibs’ urne bliver nedsat på skovbegravelsespladsen i Paradisbakkerne. Et sted hun nåede at bese – og godkende – i starten af november.

Bibs døde på Klippebo og efterlader sønnerne Jan og Tom, som begge bor i Rø – desuden barnebarnet Cæcilie, som bor i København og arbejder som eventmager på spillestedet Vega … plus en lillesøster og tvillingebrødre, som alle bor på Sjælland.

Bisættelsen sker fra Rønne Kapel tirsdag 27. februar kl. 11.