BLIV IKKE TURIST

Trafikken ned gennem Gudhjem bliver værre og værre. Sidste år var Nørresand visse dage plomberet med biler. Gad vide hvornår politikerne tør tage sig sammen til at sørger for trafikfri by til beboere som til turister. Hvorfor skal der først et trafikdrab til, før politikerne slipper berøringsangsten over for dem, der fortsat ønsker at spolere Gudhjem om sommeren? Foto©ChristinaSchwartz.

NEDENSTÅENDE LÆSERBREV blev sendt til samtlige dagblade i Danmark. Kun to aviser optog det: Frederiksborg Amts Avis og Information. Og nu kan du så også finde det her på Bloggen.

Rejs ikke bort, hold ferie hjemme. Tag dig af din hjemstavn, den trænger til det – allerede halvt spoleret bag din ryg. Bliv ikke turist, men hvis du alligevel ikke kan dy dig, så tag ikke til Bornholm i det mindste. Her er alt for mange turister, alt for længe.

Tag ikke til Bornholm – gør du det alligevel, så tag ikke bilen med. Lad den blive derhjemme, der står den fint. Her er alt for mange biler, og der køres alt for meget i dem, ganske unødigt.

Tag ikke bilen med, men gør du det alligevel, så kør ikke ned i Gudhjem. Det er ikke til at holde ud med alt det køreri, hele tiden rysten, raslen, stank og støj og den evige farten forbi, det er ganske utåleligt. Kør ikke ned i Gudhjem. Hvis du gør det alligevel, så er du ikke min ven.

Sven Madsen
Nørresand 27,
Gudhjem