BORNHOLM MACABRE

JO, DER ER meget fredeligt på Bornholm. Der sker meget kriminelt – men det meste i den nederste skuffe: Smårapserier og og lidt ølle-bølle-vold inden og uden for Palæ Café i Rønne. Det er det hele. Men på en tur rundt omkring dukkede der alligevel makabre ting op hist og pist.

LØSDELE: Et uskyldigt besøg hos ‘Din Tøjmand Jan & Nalle’ i Rønne byder ikke alene på sommershorts og badebukser, men rykker ganske makabert på en par afhuggede hænder liggende og flydende på det renskurede gulv. Ingen blod, heldigvis! Foto©JørgenKoefoed.

MORD ELLER SELVMORD: Man står og nyder havne-idyllen i Gudhjem fra den lille bro, der forbinder Ejnar Mikkelsensvej med Nordre Brygge. Alt ånder idyl lige ind til, der kommer en død åbo-han sejlede i vandoverfladen. Er den blev bidt ihjel af en jaloux artsfælle – eller har den druknet sig selv, fordi den udvalgte åbo-hun parrede sig med en anden. Eller er den bare død af sult? Lige meget hvad … lidt makabert. Foto©JørgenKoefoed.

HÅRD SLANKEKUR: Familien Andersen på Ejnar Mikkelsensvej i Gudhjem er enten på vej til kirkegården – eller også er de bare gået på en hård slankekur. Lige meget hvad, virker det en lille smule makabert. Foto©JørgenKoefoed.

MERE HYGGELIGT: Familien Korsgård i Østervoldgade i Rønne går i mod strømmen … så hyggeligt kan man også præsentere sin familie. Foto©JørgenKoefoed.