BORNHOLMS BEFRIER ROTERER I SIN GRAV – AF STOLTHED

Sådan blev vinderkjolen præsenteret i Billed-Bladet. Charlotte Bircow Næss-Schmidt bar kjolen ved Danish Beauty Award på Tivoli Hotellet. Nr. 2 og 3, som flankerer vinderen, er begge creeret af den kendte modeskaber Lasse Spangenberg båret af henholdsvis Vild-med-dans-værten Sarah Grünewald og af tv-værten Cecilie Frøkjær – også til Danish Beauty Award. Foto©JørgenKoefoed.

I mandags lavede Billled-Bladet journalist Dorte Quist og fotograf Birger Storm reportage fra kjole-ateliet. Reslutatet kan ses i Billed-Bladet, der udkom i torsdags. TV Lorry, Roskilde Avis og Roskilde-avisen Paper Boy var også forbi. I centrum ses Louise Koefoed Enemark, Charlotte Bircow Næss-Schmidt og vinderkjolen. Foto©Ann-Britt/LoveLou.

Den klassiske opstilling til Billed-Bladets læsere. Foto©Ann-Britt/LoveLou.

SOM DET SELVFØLGELIG VIL være alle bekendt, udskriver Billed-Bladet hvert år i december en konkurrence om, hvem der har creeret Årets Kjole, Årets Kongelige Kjole og Årets Brudekjole. En lang række af Årets Kjoler – 35  båret af kändisser – bliver præsenteret i bladet, og så er det op til læserne at bestemme, hvem der skal løbe med de tre priser priser.

Og det er her Bornholms befrier – Jens Kofoed – kommer ind i billedet. Det er nemlig en af hans brødres tip-tip-tip-tip-tip-tip-tipoldebørn, der løb af med titlen ÅRETS KJOLE 2017 offentliggjort i Billed-Bladet 11. januar.

Oldebarnet hedder Louise Koefoed Enemark. Det er hendes far, Preben Koefoed, der har videreført befrier-slægten.

Kjolen, der blev syet til og præsenteret af den forhenværende fitness-dronning Charlotte Bircow Næss-Schmidt, googlede sig frem til Louises haut-couture-butik LOVE LOU i Roskilde, men måske havde hun også fået et tip af forfatteren Signe Wenneberg, som havde fået syet sin brudekjole hos Louise. I øvrigt har Paprika Steen og prinsesse Marie også fået syet kjoler af fru Koefoed.

Louise har forbindelser til Bornholm. Dels drev hun tidligere kjolefirmaet under navnet LOU & LÖWE et par år sammen med kommunikationsrådgiveren Nanna Löwe, som flyttede til Gudhjem sidste år. Og dels er en af hendes storkunder, rådgiveren, coachen, underviseren, clairvoyanten, healeren, tv-værten og mediet Rikke Hertz, som købte det berømte KAFFESLOTTET i Gudhjem i 2017. Og så skal det måske tilføjes, at hun har en onkel, som flyttede til Gudhjem for 14 år siden – nemlig Din Blogger.

Det er Sandra Åberg, der har skudt de meget smukke billeder af Love-Lou-modellerne. Se hjemmesiden www.love-lou.dk. Foto©SandraÅbergPhotography.

FAKTA
Love Lou Kjoleatelier
Algade 28c
4000 Roskilde
+45 3135 0010
Louise@love-lou.dk
www.love-lou.dk
Instragram: love­_lou_atelier
Facebook: Love Lou Kjoleatelje

Generelt åbent hverdage kl. 10:00 – 16:00.
Lørdag efter aftale.
Ved tidsbestilling er der åbent for
prøvninger kl. 10:00 – 20:00.

Louise arbejdede i 2003 for modedesigneren Ann Wiberg i Paris. Her er de fotograferet i Wibergs lejlighed på byens mest exklusive adresse Place des Vosges. Foto©JørgenKoefoed

Louise Koefoed Enemark i Paris: “Det er en fryd at købe sine madvarer i rue Montorgeuil. Udbuddet er stort og flot, og så er det en gågade, hvor det er fedt at rulle. Foto©JørgenKoefoed.

Louise og hendes mand, politikommissær Søren Enemark, var med til kongelig barnedåb i Møgeltønder 20. maj 2012. Det var i den periode, hvor Louise var ansat hos modeskaberen Rikke Gudnitz og blandt andet lavede kjoler til prinsesse Marie. Foto©JørgenKoefoed/fra TV.