BORNHOLMSK TV-DRENG FLYTTER NED TIL JEPPE KOFOD

Sådan præsenterer Alexander sig selv på Twitter.

DEN 3. AUGUST udsendte Alexander Wils Lorenzen dette tweet:

”Hjælp mig lige med en natrestaurant/spisested i Aarhus, der ikke har gyldne måger eller noget med shawarma i logoet. #twitterhjerne #mitaarhus #danishforprogress.”

Han fik 6 svar, 2 retweets og 1 like

Et par dage tidligere sendte han dette tweet:

”Jeg elsker @dr2deadline. Det må være et af de få prg i DK, der tør være nichet nok og kaste sig ud i en analyse af bla kønsroller og autoriteter i Gurli Gris. #dkmedier.”

Og hvem er han så denne hr. Wils, der ikke spiser på hvilken som helst restaurant i Aarhus (forståeligt nok!)? og går så sent i seng, at han kan nå at se Deadline på DR2?

Han er såmænd vores gævt smilende og velformulerede tv- og magasinvært på TV2/Bornholm siden 1. september 2014. Nu er han – Alexander Wils Lorenzen – blevet træt af det bornholmske lilleput-univers og stempler 14. september ud, tager fløjeren til Bruxelles og melder sig som presserådgiver for Venstre i Europa-Parlamentet.

Altså ikke direkte i dobbeltsengen hos socialdemokratiske Jeppe Kofod, men i de samme cirkler med mulighed for at tale bornholmsk sammen. Det østjyske Alexander nu har lært, mens han huserede på stationen i Aakirkeby.

Tillykke med jobbet … og pas på du ikke ender som spindoktor for en statsminister 😉