BORNHOLMSKE NAVNE-DRYP – DET ER IKKE SLADDER, MEN OPLYSNING TIL BORGERNE I SAMFUNDET [10]

 

SÅ ER DET endelig lykkedes at få kontakt til JANNIE BUCH THORBORG. Hun ringede til Bloggen i går, selv om hun i øjeblikket er ramt af corona – trods vaccination. Hun fortæller, at det er en rigtig hård omgang, men måske ville have været endnu værre, hvis hun ikke havde været vaccineret.

Jannie Buch Thorborg kunne bekræfte, hvad der stod på Bloggen i går, at hun og hendes mand MARTIN BUCH THORBORG har købt både Vandrehjemmet og Terns Hotel, men IKKE de tilhørende huse rundt om i byen, som er blevet brugt til overnatning til Vandrehjemmets gæster – hovedsaglig til lejrskoler. Dem ejer JAKOB HAMMER stadig, men Jannie fortæller, at dem agter han snart at sætte til salg eftersom de faktisk er helårshuse. Og hun kunne også fortælle, at Jantzens Hotel ikke indgår i deres planer om opkøb, som der har været kraftige rygter om i byen.

Jannie kunne i øvrigt fortælle, at de ikke længere vil satse på, at fylde Vandrehjemmet op med lejrskoler. Det vil blive kraftigt nedprioriteret. Som hun mener, en del i Gudhjem vil blive glade for.

Terns Hotel er voldsom nedslidt og trænger til en meget kærlig hånd. Men ifølge Jannie vil istandsættelserne af hotellerne sammen med nyindkøbte Hotel Klippen ske pø om pø – med små skridt inden for de næste 4-5 år.

Nummer 9:
BORNHOLMSKE NAVNE-DRYP
6. december 2021

Nummer 8:
BORNHOLMSKE NAVNE-DRYP [8]
28. september 2021

Nummer 7:
BORNHOLMSKE NAVNE-DRYP
16. august 2021

Nummer 6:
BORNHOLMSKE NAVNE-DRYP
2. august 2021

Nummer 5:
BORNHOLMSKE NAVNE-DRYP
30. juni 2021

Nummer 4:
BORNHOLMSKE NAVNE-DRYP
5. juni 2021

Nummer 3:
BORNHOLMSKE NAVNE-DRYP
16. maj 2021

Nummer 2:
BORNHOLMSKE NAVNE-DRYP
24. april 2021

Nummer 1:
BORNHOLMSKE NAVNE-DRYP
1. april 2021