BORNHOLMSKE SOMMERSKUD [2:3]

HJÆLP EN KOMMENDE ROCKSTJERNE

HVAD GØR MAN, når man kun er 7 år og gerne vil have en guitar? Daniel på Holkavej i Gudhjem er ikke gammel nok til at tage et sommerjob, så i stedet prøver han med denne lidt utraditionelle metode. Han siger tusind tak for støtten. Vi andre siger: Tusind tak for et godt initiativ. Foto©JørgenKoefoed.

HER ER STEDET ALLE DRØMMER OM

DER ER MANGE BUD PÅ, hvor Paradiset befinder sig. Nu har Din Blogger fundet det. Det ligger ikke så mærkeligt på Bornholm – nærmere betegnet et par kilometer syd for Årsballe. Foto©JørgenKoefoed.

ENDNU ET PARADIS?

PARADIS LIGGER i hvert fald så ikke på Ertholmene … men! Når man betragter dette par i absolut ro, der lader sig glide ud i farvandet mellem Christiansø og Frederiksø i en lille båd, der (næsten ikke) gynger (uden at de synger), kan man godt forledes til at tro, at det faktisk var her at Paradis lå. Foto©JørgenKoefoed.

BANDEKRIG PÅ STANGEVEJ

ALLE VED EFTERHÅNDEN, at bandekrigene raser i Europa … ikke mindst i København og i særdeleshed i Malmø, men at der også skydes med skarpt på Stangevej lige syd for Gudhjem kommer nok bag på de fleste. Tro det eller lad være, men fotoet lyver ikke. Foto©JørgenKoefoed.

TERMOMETER-PETER I ØSTERLARS

FOLK DER IKKE går alt for tidligt i seng og gennem programmet DEADLINE har trang til at lidt langhåret orientering om verdenssituationen har den store fornøjelse, at opleve komikeren Anders Grau præsentere SOMMERVEJRET PÅ DR2 som Anders Jørgensen. Hvis altså de bliver hængende lige efter Deadline. Anders Grau var også på sidste sommer, men i år har han af sin chef fået at vide, at der skal mere action på de 5 minutters munter orientering om vejret i Danmark. Så derfor har Anders tilføjet figuren Termometer-Peter, der spræller lidt i højre hjørne, hver gang han fyrer en indiskretion af om chefen. Det har åbenbart inspireret børn i Østerlars, som har stået for denne hinke-rude ved Brugsen, som umiskendelig ligner den nye figur på DR2-Vejret. (Ja, børn kommer alt for sent i seng – i hvert fald i Østerlars). Foto©JørgenKoefoed.