SOMMERENS BEDSTE NYHED

Når Bjarke Clausens øjebæ er fjernet fra Gudhjem vil Din Blogger atter hejse søndagsflaget på Glaciet. Foto©JørgenKoefoed.

PØLSEBODEN – som vittige hunde i Gudhjem har døbt Bjarke Clausens ulovlig opførte 4×4 meter store skur foran den ‘Den Sorte Café’ – skal fjernes. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse her til formiddag.

Det skal ske senest mandag 6. august. Hvis hr. Clausen ikke har kræfter eller økonomi til selv at fjerne øjebæen, vil kommunen sørge for borttransporten – med en regning til Bygherren.

For de fleste Gudhjem-boere er det en hel og aldeles pragtfuld nyhed. Sommerens bedste!

Som de fleste pittoreske byer i Europa tiltrækker også Gudhjem personager, der er skide ligeglade med byens udseende. For dem gælder blot én ting: Lidt gulddukater til egen  lomme.

Et honnør til kommunen, som for en gangs skyld har handlet resolut på vegne af de fastboende.

Tak!

PS: Når Bloggen IKKE bringer et foto af øjebæen, skyldes det, at der må være grænser for, hvad der kan vises på denne Blog af uhyrligheder.

SIDSTE NYT

I et interview med Bornholms Tidendes William Brøns Petersen offentliggjort på tidende.dk i dag kl. 14:13 fortæller Bjarke Clausen, at han IKKE agter at fjerne skuret, som han fastholde IKKE er en bygning, men et stykke inventar på linje med restauranterne ‘Svanereden’ og ‘B’s Fiskværksted’ på havnen i Svaneke, som hr. Clausen mener også er opført som inventar.

Bjarke Clausen fortæller, at han vil kontakt sin advokat. Hmmm …

Det bliver interessant, om Regionskommunen bliver så bange for truslen om advokat, at de omgør deres beslutning og i stedet hjælper hr. Clausen – som også kalder sig Schnettler – med at få åbnet sit udekøkken, som nu åbenbart skal være en bar.