DANMARKS ENESTE MUSIC STYLIST FLYTTER TIL GUDHJEM

Sådan præsenterer Jesper Gadeberg sig på sin hjemmeside. Foto©jespergadeberg.com.

DA CHRISTINA SCHWARTZ satte sit hus – Nørresand 25 i Gudhjem – til salg i december formedelst 4.325.000 kroner, gik der kun få dage før det lokale ejendomsmæglerfirma LöweBruunBornholm kunne præsentere en køber. Ifølge pålidelige rygter var det en prisvindende, amerikansk filminstruktør, der havde skrevet under på kontrakten.

Men noget gik galt!

I starten af januar annullerede han pludselig handlen. Han ville åbenbart alligevel ikke skifte Hollywood ud med Gudhjem. Men da huset atter kom på mæglerens til-salg-liste, gik der igen kun få dage før en ny køber dukkede op i landskabet. Det var bogstaveligt talt også én, der er ’noget ved musikken’. Han er nemlig noget så sjælden som music stylist – den eneste i Danmark og i øvrigt med en lang række internationale priser bag sig. Han hedder JESPER GADEBERG er 51 år, single, og bor lige nu i sit sommerhus i Fårevejle i Nordvestsjælland.

GUDHJEM VANDT OVER SVANEKE

Jesper kom til Gudhjem med sin ex-kæreste for fem år siden, men boede under sin efterfølgende mange besøg i Svaneke hos PER og JØRGEN i Det Blå Hus. Et firelængede hotel-hus med en vidunderlig italiensk gårdhave midt i Svaneke. Et bohême-sted som især hjemsøges af creative sjæle.

Efter sin skilsmisse overvejede han at flytte til København eller måske Svaneke, men efter samråd med sin ven MADS BRUUN faldt han for Nørresand 25, som han overtager 1. april. Endnu en creativ sjæl har således fundet vej til magiske Bornholm – og endnu mere magiske Gudhjem. Det er da skønt!

HVAD ER EN MUSIC STYLIST?

En music stylist finder musik frem til især reklamefilm, og det har Jesper tilsyneladende været rigtig god til gennem mange år. På hjemmesiden ‘jespergadeberg.com’ kan man se og høre flere af de reklamefilm, han har givet musisk lyd – og listen er lang: Volvo, Heineken, BMW, Volkswagen, Renault, Absolut Voka, Audi, Mercedes, Nikon, Virgin Media, Turkish Airlines, American Airlines med mange flere. Kig måske især på Jack & Jones med Christopher Walken, Deutsche Telekom med Mads Mikkelsen og den meget morsomme fra DNB Norwegian Bank med ingen ringere end George Clooney.