DEN SIDSTE ØJEBÆ ER BLEVET KØRT BORT

Sådan så den hadede ‘Pølsebar’ ud. Lige så meget en øjebæ, som dens storebror ‘Pølseboden’. Nu er alle spor Gudskelov udslettet. Foto©JørgenKoefoed.

SÅ ER DET SLUT – MÅSKE HEL SLUT! Den uklædelige ’Pølsebod’, som pludselig blev sat op foran Den Sorte Café på havnen i Gudhjem i sommers, blev som bekendt kørt bort af ejeren selv 9. august på kommunens forlangende.

Tilbage stod af uforklarlige grund den lige så uklædelige lillebror – ’Pølse-baren’ – oven i købet med kommunens velsignelse. Men ifølge Bloggens stringer på Bornholm – Din Blogger er lige nu i Paris – er denne sidste øjebæ også kørt bort. Formentlig i forbindelse med at Pølse-barens ejers iværksætterselskab OUTDOOR REVOLUTION BORNHOLM for nylig er blevet tvangsopløst af Erhvervsstyrelsen.

Men under alle omstændigheder en glædens dag – her i Paris som i Gudhjem. Håbet er, at kommunen fremover nøje overvejer, hvad der gives tilladelser til af uhyrligheder.

Det er måske ikke lige til at se det, men Dannebrog kom faktisk til tops på Glaciet, da den sidste Pølse-øjebæ blev fjernet foran Den Sorte Café. Foto©Hans-MartnBloch.