DER ER RIGELIGT MED FYRVÆRKERI OVER UKRAINE

Søren Pind lynskudt under Folkemødet i Allinge i 2012. Foto©JørgenKoefoed.

DEN FORHENVÆRENDE politiker Søren Pind har sammen med blandt andre Anne Libak, udlandsredaktør på Weekendavisen, Kathrine Lillleør, sognepræst ved St. Pauls Kirke, Jarl Cordua, kommentator og Rønne-hora samt Kjeld Hillingsø, generalløjtnant, dannet DEN DANSKE UKRAINE KOMITÉ.

Det skete 8. marts 2022 små to uger efter, at Rusland gav sin hær ordre til at rykke dybt ind i Ukraine – helt over til hovedstaden – hvor landets præsident skulle have hovedet hugget af, så en pro-russisk præsident kunne indsættes.

Kort sagt: Ukraine skulle ind under Putins beskyttende vinger.

Som de fleste ved, er den russiske hær tilsyneladende ikke hel så professionel, som ‘Putin den Golde’ havde regnet med. Så nu er soldaterne på jorden skiftet ud med langtrækkende raketter. Cirkuskongen Søren Østergaards berømte ’Smadremand’ har i sandhed fået en alvorlig konkurrent.

Søren Pind har en fast klumme i Berlingske Tidende. Her skriver han blandt andet:

DROP NYTÅRSFYRVÆKERIET OG SEND PENGENE TIL UKRAINE. Putin må ikke få en millimeter ud af sin udryddelseskampagne. Og vi må hjælpe og støtte det ukrainske folk i en desperat situation, som vi nu kan hver for sig. Et tåleligt offer kunne være nytårsraketterne. PS: Vores nytårsraketter er så godt som alle produceret i Kina, Ruslands allierede og støtte. Diktaturets store faderland”

Hvis du allerede har købt lynkinesere eller slet ikke bruger den slags, er det alligevel muligt at støtte med et pengebeløb via DEN DANSKE UKRAINE KOMITÉ – Mobilpay 92 40 84 eller via bankoverførsel 0542 – 00 00 66 86 33.

SÅDAN SKRIVER DEN DANSKE UKRANIE KOMITÉ OM SIG SELV

“Den Danske Ukraine Komité er stiftet for at hjælpe Ukraines forsvar. Vores formål er, med penge, at hjælpe Ukraine i landets kamp for frihed og fred.

Mange andre yder en indsats på det humanitære område. Dette arbejde beundrer vi alle i Den Danske Ukraine Komité. Men Ukraine har brug for mere. Ukraine har brug for økonomiske midler til at købe våben og sikkerhedsudstyr til sine væbnede styrker og de titusindvis af frivillige fra hele verden, der strømmer til for at bekæmpe uretten.

Den ukrainske nationalbank har åbnet en konto til dette formål. Denne konto er blandt andet sikret i den tyske nationalbank. Vi vil derfor pulje de indsamlede midler og sikre smidig, troværdig og gennemsigtig overførsel.”

Indtil nu er der overført 57 millioner kroner doneret fra privatpersoner og virksomheder. Gør som Bloggen: Overfør et beløb hver måned. Beløbets størrelse er underordnet.