DER ER STADIG FARLIGE HULLER I GADEN

Ikke helt ufarligt med dette hul op til Gudhjem Bibliotek og Universitet. Heldigvis er området oplyst, når det er mørkt. Foto©JørgenKoefoed.

Et meget stort hul lige dér, hvor kunderne til Spar ankommer. Og hvad værre er, området er ikke oplyst, men henlægger i total mørke. Foto©JørgenKoefoed.

UD OVER FARLIGE HUNDE i byen er der også farlige huller – lige dér hvor byens borgere sætter deres fødder. Det er ikke et nyt fænomen. Bloggen talte med Carsten Pedersen fra kommunens Vej og Park 25. marts sidste år om de huller, der var opstået dels ved indkørslen til Gudhjem Bibliotek og Universitet og dels de mange ved indkørslen til Spar ved Brøddegade.

Hullerne ved Spar blev repareret. Men åbenbart ikke godt nok for nu er det største hul blevet endnu større og flere af de mindre huller blev ikke fyldt ud. Desuden er hullet ved biblioteket heller aldrig blev ordnet. Så træd varsomt, kære Gudhjem-bo, scenen er stadig skrå ligesom flere af bjergbyens gader. Når det bliver mørkt er Spa-hullerne extra farlige, da området henligger i total mørke.

Carsten Pedersen sagde tak for henvendelsen og sagde at han vil sørge for, at dem der stod for gader og veje i området ville få besked.

Bloggen vil holde et vågent øje med kommunen.

HUL I VEJEN KAN GI’ HUL I HOVEDET
26. marts 2022