DERFOR FLAGES DER PÅ HALV I DAG FLERE STEDER I GUDHJEM

Flere hejste Dannebrog i Gudhjem vil i dag være på halv. Foto©JørgenKoefoed.

NEJ, INGEN DØDE, men blot Nordisk Film, der skal filme en scene på den gamle kirkegård ved Gudhjem Kirke. Her er hele filmholdet samlet til en begravelse.

I den forbindelse skal der filmes ned over Gudhjem, og her ville det være passende, at de synlige Dannebrog set fra kirkegården er på halv.

Det vil under alle omstændigheder ske på Bokul, Nordre Brygge og på Glaciet, men er der andre flagister med en flagstang i filmretningen, opfordres de til at flage på halv, hvis de ellers hejser Dannebrog i dag.

Det drejer sig om den sjette filmatisering af Jussi Adler Olsens ti romaner. Denne gang DEN GRÆNSELØSE i serien om Afdeling Q. De forrige var ’Journal 64’, ’Flaskepost fra P’, ’Fasandræberne’, Kvinde i buret’ og ’Marco Effekten’.

Der er gjort klar til begravelsesscenen i den nyeste film i Afdeling Q serien. Foto©JørgenKoefoed.

Handlingen ifølge Nordisk Film: I DEN GRÆNSELØSE sendes Rose til Bornholm til en afskedsreception for en af Mørcks gamle venner og tidligere politi-kollegaer, der ender med at skyde sig selv. Det bliver starten på en rejse ind i Roses traumatiske fortid.

På øen bliver den nyforlovede Carl Mørck, Assad og Rose også rodet ind i en henlagt sag om et uhyggeligt drab på en ung pige. Da sagen pludselig kan kædes sammen med den lokale politikreds og en soldyrkende kult, må Carl Mørck kaste sig ind i opklaringen med livet som indsats.

Man påregner premiere 1. februar 2023.