DET BLIVER IKKE RIGTIG JUL I GUDHJEM I ÅR

Husker du låge 19 i 2013? Det var hos Hammarlunds, Ejnar Mikkelsensvej 10. Det var den gang man kunne gnubbe sig op og ned af hinanden uden at blive anklaget for sexuelle krænkelser eller at blive smitte med Covid-19. Ja … det VAR bedre i gamle dage! Foto©JørgenKoefoed.

PÅ DENNE DAG hvor der kun er to måneder til jul, plejer Bloggen normalt at fortælle, hvor mange julekalendervinduer der endnu ikke er blevet besat. Men det bliver ikke noget problem i år. Flere havde allerede lagt billet ind på en dag i december, men ak!

Søndag 18. oktober modtog Bloggen denne triste meddelelse fra julekalender-mutter Christina Schwartz:

”Kære Alle … først tak for opbakning til Året Julekalender i vores dejlige by, MEN … efter nærmere overvejelser har jeg besluttet at aflyse pga Corona.

Man skal holde 2 meters afstand, når man synger, må ikke forsamles mere end 50, afspritte sanghæfter (alle sider!) mv. mv. Håber livet ser anderledes ud om 1 år.

God Jul fra Christina.”

Nu må vi alle sidde hjemme enten alene eller sammen med hunden og drukne sorgen i lunken juleglögg og bløde klejner. Ej hvor trist!

HVAD MED LÅGE 24?
Der er endnu ikke kommet en afklaring på kalenderlåge 24. Den findes normalt ved Gudhjem Kirke, og plejer at være indledningen til den efterfølgende gudstjeneste. Men hvordan denne kommer til at foregå, vides ikke. Blot at der kun må være 25 personer i kirken incl. præst, kirkesanger, graver og organist. Så måske bliver det noget med at stille sig op i en kø, ligesom ved et udsalg med særligt gode tilbud.