DET SVÆRE VALG: BLUES-GUDSTJENESTE ELLER FRILUFTSTEATER

DET ER ÆRGERLIGT, når to eller flere arrangementer falder oven i hinanden. I morgen 21. juni skal folket tage stilling til, om de vil til Blues-Gudstjeneste i Gudhjem Kirke kl. 20:00 eller tage et par tæpper under armen og opleve den gratis premiere på Undreværkets forestilling RÅGERNE KOMMER i Holkadalen kl. 19:30.

Desværre er det endnu ikke blevet muligt at dele sig i to og opleve begge attraktive arrangementer, så du må vælge:

BLUES-GUDSTJENESTE

Bjarne Steen Nielsen bor i Gudhjem og ud over at ’spille klovn’ og pudse vinduer er han også en habil mundharpe-virtuos. I sine unge dage spillede han sammen med Børge fra Olsen Banden i ‘Backwater Blues Quartet’ . Foto©JørgenKoefoed.

Torsdag 21. juni kl. 20:00-20:45 i Gudhjem Kirke
Præst: Meghan Welsch Jakobsen
Mundharpe: Bjarne Steen Nielsen
Klaver: Mikael Hammarlund
Sang: Anne Cirkola
Musik: Blues og Gospel
Der er gratisk entré.

FRILUFTSTEATER I HOLKADALEN

Det er Helene Høm, der står bag både scenografien og kostumerne. PR-foto.

Rågerne kommer

Premiere torsdag 21. juni kl. 19:30 – 20:30, hvor der er gratis entré

Medvirkende: Thomas Danielsen, Helene Høm, Merete Byrial og Lukas Waldvogel (Schweiz).
Produktion: UNDREVÆRKET i samarbejde med Bornholms Teater og Svanekegaarden.
Målgruppe: For de 3-100 årige. Alle nationaliteter

En visuel farce om tilværelsen på Bornholm anno 2018 inspireret af det bornholmske fugleliv. Forestillingen er skabt på Bornholm, hvor fire skuespillere på fem uger har lavet en forestilling uden manuskript – specielt til Holkadalen i Gudhjem. Det handler om masser og enere, om at leve i en verden, der både er lokal og global på samme tid. Om dem der var her først, dem der kom til, og dem der bare kommer forbi på træk. Om råger, måger – og måske et par underjordiske.

BILLETTER
Ud over premieren 21. juni kl.19:30, som er gratis, spilles der 24.-30. juni kl.19:30 med ekstra forestillinger 28. juni og 29. juni kl.16:00 med entré.

Billetter kan bestilles på v2.billetten.dk, på Svanekegaarden 5649 7372 eller booking@svanekegaarden.dkeller købes ved indgangen.

Varighed: 50 min.

Enhedspris: 150 kroner. Mennesker under 15 år kommer gratis ind i hele perioden. Pladsreservation ikke nødvendig.

Da det er en friluftsforestilling, tages der forbehold for vind og vejr. Medbring gerne tæppe og/eller noget at sidde på.

TIL BILISTERNE: Det anbefales at parkere ved Gudhjem Øvre P-plads eller ved Gudhjem Havn og nyde gå-turen til Holkadalen. Begrænset parkering i Holkadalen på arealet under broen fra 1 time før forestilling.