EFTERMIDDAGSFILM I SCALA GUDHJEM FOR BØRN I PÅSKEN

Katten Maurice – både smart og mageløs. Foto©ContentFilmEntertainment.

 MAGELØSE MAURICE:  Animationsfilmen handler om gadekatten Maurice, der har fundet frem til det perfekte fupnummer. Sammen med en bøvet fløjtespillende dreng og en gruppe intelligente rotter rejser han fra by til by, hvor rotterne skaber ballade, inden drengen mod betaling fører dem ud af byen igen. Alle er glade, indtil de ankommer til byen Bad Blintz, hvor alt begynder at gå galt.

Familiefilmen er baseret på den britiske fantasy- og science fiction-forfatter Terry Pratchetts [1948-2015] fantasyroman om den orange gadekat, der på engelsk er kendt som ‘The Amazing Maurice’.

MAGELØSE MAURICE OG HANS RÅDSNARE ROTTER
vises i Scala Gudhjem
fra mandag 3. april til fredag 7. april.
Hver dag kl. 16:15.
Biograf-cafeen åbner 45 minutter før filmstart.
Billetpris: 95 kroner.
Spilletid: 99 minutter.
Censur: 7+ år.

PS: Der vises voksenfilmen RETFÆRDIGHED TIL EMMET TILL kl. 19:15 fra 30. marts til og med onsdag 5. april.

De to anmeldere var nogenlunde glade:

Rikke Schubart, Filmmagasinet Ekko: Har man mod på et oprørsk plot med et kalejdoskop af referencer til eventyrets (de)konstruktion, er ‘Mageløse Maurice og hans rådsnare rotter’ absolut anbefalelsesværdig.
4 stjerner ud af 6.

Søren Vinterberg, Politiken: … hverken den vittige dialog eller den upåklagelige animation flytter nogen milepæle. Men helheden er et frejdigt og letløbende bud på at leve op til en nutidig smartness-standard og dog skabe rum for det eventyrlige. 4 hjerter ud af 6.

Film Fakta
MAGELØSE MAURICE
Original titel: The Amazing Maurice.
Instruktion: Toby Genkel og Florian Wesermann
Danske stemmer: Casper Phillioson, Molly Blixt Egelund, Mark le Fèvre, Alexandre Willaum, Mikkel Boe Følsgaard, Rasmus Hemmerich, Nikolaj Stokholm med flere
Manuskript: Terry Rossio, Terry Pratchett og Robert Chandler.
Producere: Andrew Baker, Robert Chandler med flere.
Musik: Tom Howe.
Klip: Friedolin Dreesen.
Produktionsselskaber: Studio Rakete, Red Srtar 3D, Cantilever Group, Moonshoot Films, Narrativia, Sky, Squeeze Studio Animation og Ulysses Filmproduktion.
Dansk distribution: True Content Entertainment.