ENDNU EN MILLION PÅ BLOG-KONTOEN

Udover at skrive MELLEM GUDHJEM OG PARIS røg der også den 3/4-dokumentarisk krimi MANDEN DER BLEV SKUDT GENNEM ØJET gennem Din Bloggers MacBook. Her fotograferet sammen med Jan Vandel fra netmediet BOGVÆGTEN. Der skulle tales om den nys udkomne krimi [10/2 2012]. Mødet fandt sted på det daværende Hotel Hilton ved Københavns Lufthavn. Din Blogger kom fra Bornholm og skulle videre til Rom. Foto©ReceptionistenHiltonHotel/JørgenKoefoed.

DET TOG tæt på 6 år at nå den første 1.000.000 klik på Bloggen. Men det tog kun lidt over 33 måneder, at nå den næste million. Det var omkring midnat, da klik-tælleren passerede det magiske tal 2.000.000.

Din ulønnede Blog-skriver synes, det er sjovt, at så mange har lyst til at følge med. Indholdet er mildest talt blandet. Det handler selvfølgelig mest om Gudhjem og nærmeste omegn, noget om Paris – indtil nu 88 indlæg – og derudover om en hel masse andet. Det blev for-fejret i går med et par fadøl under 5-mødet på Provianten på havnen i Gudhjem. Tillykke til mig selv!

Natten til søndag 25. november ramte Bloggens klik-måler 2 millioner. Her fotograferet 24. november kl. 1:42. Foto©JørgenKoefoed.