ENDNU ET HÆDERKRONET BORNHOLMSK BADEHOTEL SAT TIL SALG

Stammershalle Badehotel er et af Danmarks foretrukne badehoteller, hvor både de lokale, men også gæster fra hele verden, kommer igen år efter år. Fotos©MadsBruunGudhjem.

DET ER FAKTISK for billigt. Det bornholmske Stammershalle Badehotel, højt placeret mellem Allinge og Gudhjem på Bornholms østkyst, dateret tilbage til 1828, kan fås for kun 10.000.0000 kroner.

Det er mæglerfirmaet Mads Bruun Gudhjem, som sidste år solgte det lige så legendarisk Melsted Badehotel, der nu igen har fået en guldklump i sin portefølje.

Om det bliver det samme selskab – Hotels Holding Aps, der er et datterselskab under Hansen & Langeland ApS – som købte i Melsted og vil føje endnu en forretning til deres arsenal af hoteller vides ikke i skrivende stund. Holding-selskabet ejer de to Go-hoteller i København, og driver Nyati Safari – et rejsebureau med egen safari-lodge i Sydafrika.

DET FANTASTISKE KØKKEN

Badehotellet ejes i dag af Henriette Lassen og Henrik Petersen. De købte det i 2011 og ud over totalrenovering af de 15 værelser, har de også skabt et køkken i Michelin-klassen under sloganet: ”Lille hotel – Stort køkken”

Som Mads Bruun skriver i salgsmaterialet:

”Stedets nuværende ejere har på alle måder formået at genskabe et ikonisk hotel, hvor både det indre og ydre i samklang giver én fornemmelsen af at træde ind i en tidslomme. Alt emmer af ro og nydelse, og den stilfulde indretning og alle rummenes orientering mod havet, inviterer til en umiddelbar og afslappende atmosfære. Det er er da også med blandede følelser, at parret sidste år valgte at sætte hotellet til salg gennem en erhvervsmægler, der siden hen har entreret med et udenlandsk selskab.”

NY MÆGLER SAT PÅ SALGET

”Vi føler desværre ikke, at nyheden om at vi sidste år ønskede at sælge vores fantastiske badehotel er nået ud til særlig mange, og derfor har vi valgt, at Bornholms nye ejendomsmægler Mads Bruun Bornholm, nu skal stå for salget. Nanna Löwe og Mads Bruun er lokalpatrioter med forståelse for Bornholms potentiale. De brænder for Bornholms udvikling og vækst”, fortæller ejerne.

Da Melsted Badehotel blev sat til salg i november sidste år, gik der kun ti minutter før det første købstilbud tikkede ind hos Mads Bruun, og inden der var gået en måned var hotellet solgt til prisen – 10.000.000 kroner plus 4,7 millioner for en tilhørende matrikel.

Bloggen var i kontakt med Nanna Löwe i søndags. Her kunne hun fortælle, at der siden starten på salget 19. marts var indløbet over tyve henvendelser om et køb.