ET KUNSTNERISK LØFT TIL ØSTERMARIE

Sådan bydes der velkommen til Trampedach-suiten på www.trampedach.eu.

ØSTERMARIE ER en by, man ofte blot kører igennem uden at sænke farten mere end højst nødvendigt. Ganske vist er der et bus-stoppested ved en gigantisk Dagli’Brugsen med en lige så gigantisk slik-afdeling, men ikke så meget andet. Ja, der er altså også et stort galleri, hvor Gaia Trampedach udstiller sin ofte dramatiske værker.

Men nu er der sket noget, som løfter den lille by en tand op ad kändis-rangstigen. I hovedgaden – Godthåbsvej 29B – er der nu blevet indrettet en ferie-lejlighed. Men ikke en helt almindelig én.

TRAMPEDACH SUITEN er blevet klar til udlejning. Det er Charlotte Trampedach, der er hotel-mutter. Hun er datter af den verdenskendte kunstner nu afdøde Kurt Trampedach og tilbyder en suite med masser af kunst, ikke mindst fra sin fars hånd. Blandt andet et rundt arvestykke, som viser kunstneren som barn med en nyfødt i sine arme. Et voldsomt element i den ellers hyggelige stue.

I højsæsonen lejes ud uge-vis til 7.000 eller 8.000 kroner. Uden for sæsonen kan suiten lejes pr. dag dog mindst tre dage. Her er prisen 800 kr. eller 1.000 kr. for henholdsvis to og tre personer.

Men gå ind på Trampedach Suitens hjemmeside www.trampedach.eu og se mere … eller ring til Charlotte Trampedach på 2085 3171 og få en snak.

PS: Charlotte gør opmærksom på, at der holdes fest 12. juni i Missionshuset, der ligger inde i gården. Eventuelle overnattende gæster er velkommen til at deltage!