GIV KUNSTEN MERE PLADS – OG FLERE BILLETØRER

Udstillinssæsonen starter altid med et oplysende og hyggeligt billetør-møde. I år i Bitten Danigs pragtfulde udsigtssommerhus i Grevens Dal. Foto©JørgenKoefoed.

PÅ TORSDAG er der atter fernisage på Gudhjem Museum. Det er øens mange vævere, strikker, filtere og patchworkere, der viser vinterens værker frem. Det sker i hele museet, som traditionen tro vil blive udnyttet til bristepunktet.

Men det er ikke nok med udstillere, der skal også billetører til. I øjeblikket er der tilknyttet 18 frivillige af slagsen: Mai-Britt Löwe Clausen, Vibeke Crüger, Susanne B. Frederiksen, Kirsten Hansen, Lisa Hansen, Verner Jensen, Jørgen Koefoed, Lene Kristensen, Kirsten Madsbjerg, Finn Mogensen, Vilmer Mortensen, Thora Møller, Lisa Neess, Sumi Skovgaard, Ilse Søndervang, Marna Tranberg, Yrsa Trangbæk og Bitten Danig.

En rigelig portion skulle man mene, men da mange ofte rejser bort eller har familiebesøg eller at to tager vagten sammen, kan Museet godt bruge nogle stykker mere. Så er du frisk og har brug for at gøre en frivillig indsats kontakter du strax billetørforkvinden Bitten Danig enten på 2251 9150 eller bitten@danig.dk.

Vagterne varer fra 13:00 – 17:00 og indebærer, at man hejser og nedtager Dannebrog, åbner for museets mange døre, starter tog-videoen og til sidst gør kassen op efter lukketid.

Således ser åbningstiderne ud for resten af 2018:

26. – 29. april: TEXTILMESSEN

10. maj – 03. juni: KUNSTRUNDEN

09.  juni – 22. juli: EARTHBOUND II + H. P. HAAGENSEN

28.  juli – 02. september: HOLKAHESTEN

08. – 23. september: INTERNATIONAL KERAMIK- OG GLAS-UDSTILLING

28. september – 28. oktober: AXEL MUNCH og MALERIER OG
FOTOGRAFIER
FRA GUDHJEM OG OMEGN

Samtidig med disse skiftende udstillinger har Museet også
tre permanente udstillinger:

OLUF HØST SKITSESAMLING

GUDHJEM BANEN

GUDHJEM I GAMLE DAGE

DET GIVER 150 vagter i alt. Ret mange vagter, men ikke hvis man dividerer med fx 20. Så er det 7-8 vagter pr. næse i en periode på 6 måneder. Det da ikke så galt!

BILLETØR-BONUS

Hvert år arrangerer Byforeningen en udflugt for alle de frivillige. Sidste år gik turen til en række specielle seværdigheder i Sydsverige incl. frokost, eftermiddagskaffe og middag.