GLOHEDE KUGLER FLØJ I GUDHJEM

Vinderen er kvinden i front: Birgitte Lindahl tæt forfulgt af nummer 2: Bent Jensen [til venstre i front), nummer 3: Svend Torben Jensen [yderst til venstre] og nummer 4: Bjarne Steen Nielsen [yderst til højre]. Foto©JensHammer.

DER VAR GUDHJEM OPEN SINGLE i PETANQUE i lørdags. Ikke en helt almindelig lørdag rent vejrmæssigt. Temperaturen blev nemlig målt helt op til 34 grader i skyggen – nok til at gøre kuglerne så varme, at det var lige før spillerne skulle bruge termohandsker. Heldigvis var mundbind ikke obligatorisk.

Efter 24 spændende kampe vandt 
Birgitte Lindahl en spændende finale mod Bent Jensen med 13-9. Forinden havde hun, som den eneste af de 9 deltagere, vundet alle sine pulje-kampe.

Trods den trykkende varme på banerne på havnen blev der vist spil af høj kvalitet i flere meget jævnbyrdige opgør.
Kampen om 3. pladsen blev således vundet så knebent som 13-12 af Svend Torben Jensen, der dermed henviste Bjarne Steen Nielsen til 4. pladsen.

Sponsoren af Gudhjem Open, Thomas Svensson/Provianten sørgede heldigvis – og tak for det – for rigeligt med kolde drikke under det seks timer lange arrangement – samt for de fine vin-præmier til dagens bedste spillere.

”En succes, som vi absolut må gentage næste år”, konstaterede Thomas, der selv spillede med.