GØR ET KUNST-KUP

Kunstauktionen til fordel for BørneCancerFonden er i år gået i samarbejde med Kunstrunden på Bornholm. Foto©Kunstrunden.

Der er langt fra Danmark til Paris. På cykel omkring 1.200 km. Men hvad gør man ikke for at støtte BørneCancerFonden. Foto©TeamRynkeby.

TEAM RYNKEBY – det er dem, der hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til BørneCancerFonden – og faktisk også er Fondens største sponsor. Udover de donationer, som bliver afleveret til Fonden hvert år, fungerer Team Rynkeby også som ambassadører for Fonden.

I år er det 24 ryttere fra Team Rynkeby Bornholm, der arbejder på at engagere virksomheder, privatpersoner og lokalmedier i kampen mod børnekræft. I den forbindelse vil teamet igen i år afholde en auktion med kunst doneret af bornholmske kunstnere.

Der kommer omkring et halvt hundrede værker under hammeren af blandt andet: Anne Sofie Meldgaard, Else Linde, Barbara Sørensen, Ben Woodhams, Bente Hammer, Jo Dam Kærgaard, Tilde Engstrøm, Sebastian Frost, Eva Brandt, Magnus Cort, BHS Almeborg og Ole Grünbaum.

HER FOREGÅR DET

Kunstauktionen foregår lørdag 12. maj kl. 13
med besigtigelse fra kl. 11 samme dag.
Auktionen foregår i lokaler hos FUTURAE, Bymarken 12, Hasle.

Og nok så vigtigt: Det er Din Blogger, der denne dag vil agere som auktionarius!

FATA OM BØRNEKRÆFT

  • 200 børn under 18 år får hvert år kræft i Danmark.
  • Kræft er den hyppigste dødsårsag hos børn over 1 år – kun overgået af ulykker.
  • Børn får mere aggressive kræftsygdomme end voksne.
  • Fire ud af fem børn med kræft bliver i dag helbredt, men halvdelen overlever med varige skader efter den intensive behandling.
  • Børn med kræft behandles med kemoterapi, stråling og kirurgi – ofte med en kombination af to behandlingsformer
  • 30 pct. af børnene får tilbagefald eller forværring af deres sygdom.