GUDHJEM HAVNEKOR KAN FEJRE SIN 10. SÆSON

Ja, det er 10 år siden, at Gudhjem Havnekor så dagens lys. Her markeret af korets førstemand Poul-Erik Salomonsen. Foto©JørgenKoefoed.

HEJ DEROVRE! Jeg bor i Dragør. Jeg har hørt Jer synge flere gange. Sidst den 26. september 2021, da vi afsejlede til Chr. Ø. Vi kommer over ugen efter Påske. Vores yngste søn skal løbe Fyr til Fyr. Vi kommer igen 12. september med 5 overnatninger. Da skal vi bo i Gudhjem. Hver gang jeg har hørt Jer, har jeg haft lyst til at synge med …. Har I et ekstra sanghæfte næste gang jeg kommer til Gudhjem.? Vi er på Bornholm 3-4 gange om året.! Med sejlerhilsen Kristian Aagaard, Anker Marine, Hollændervej 20, 2791 Dragør.

SÅDAN LØD den mail som Bloggen modtog i forrige uge. Den fortæller lidt om, hvor populær og kendt Gudhjem Havnekor efterhånden er blevet over det ganske land. Det er måske også derfor, at koret kan fejre sit 10 års jubilæum.

Sæsonen starter normalt Skærtorsdag, men det kribler og krabler så meget hos Christiansøfarten, at man lader startskuddet lyde allerede i morgen søndag 10. april, hvor Ertholm stævner ud fra Gudhjem Havn kl. 10.

Så vil du være med til at synge 10-års jubilæet i gang, så mød frem 9:45. Selv om Danmarks Meteologiske Institut melder om fuld sol med 5 grader og godt med luft – 9 sekund-meter med vindstød på op mod mod 15 sekund-meter, sejler Ertholm alligevel ud fra Gudhjem, bedyrer skibsreder Peter Stange over for Bloggen. Som han siger: “Vinden kommer fra vest, så der er ingen problemer”. Men husk at have snor i hatten!