GUDHJEM HAVNEKOR SYNGER TIL VIGTIGT VAGTSKIFT

Gudhjem Havnekor som det tog sig ud 10. september 2017 kl. 10:01. Foto©JørgenKoefoed.

Tredie generation er flyttet ind i is-huset. Det er børnene Anna og Ida sammen med deres mor og far – Malene og René Becker. Foto©JørgenKoefoed.

HAVNEKORET I GUDHJEM begynder sang-sæsonen, når den gode færge ERTHOLM for første gang stikker til søs kurs Christiansø. Det sker Skærtorsdag 18. april kl. 10:00. Men inden da er havnekoret blevet bedt om at assistere, når isbutikken GUDHJEM SPECIAL skifter ejere. Det sker lørdag 30. marts ved en storstilet reception, hvor familie, venner, naboer og samarbejdspartnere er inviteret.

Så har du lyst til at synge Iskagemandens niece Malene og hendes mand René og deres to døtre ind i is-slottet på havnen denne dag, møder du op 11:45 iført høj hat og viklers – eller hvad du nu har i garderobeskabet.

Koret vil under ledelse af den legendariske 1. violinist Jens Riis – og hans lige så legendariske nodevender Pjok – afsynge flere af vort hjemlands vemodige strofer. Mød frem … og få klargjort din vinter-rustne stemme til sæson-start.

Det forlyder, at den afgående Iskagemand – Lennarth Laursen – vil være til stede, hvor han vil overrække husets nøgler på en rød velour-pude til familiens 3. generation.

Iskagemanden Lennarth Laursen er glad for at hans forretning ikke kom på fremmede hænder, men derimod går videre til 3. generation. Lennarth har i flere år boet i Acapulco i Mexico. Foto©JørgenKoefoed.