GUDHJEM HAVNEKOR SYNGER PÅ SIDSTE VERS – MÅSKE FOR ALTID

Ja, det er 10 år siden, at Gudhjem Havnekor så dagens lys. Her markeret af korets førstemand Poul-Erik Salomonsen. Foto©JørgenKoefoed.

GUDHJEM HAVNEKOR kunne i år fejre deres 10-års jubilæum. Fremmødet har været lidt ujævnt de senere par år – blandt andet på grund af Coronaen. MEN … det store problem er, at korets bærende musiker – 1.Violinisten Jens Riis flyttede på plejehjem i Gilleleje for nogle år tilbage. Så uden musik falder gennemslagskraften en grad eller to.

Heldigvis har Poul-Erik Salomonsen sammen med Allan taget førertrøjen og kørt koret videre. En stor og flot indsats. Godt hjulpet til af Yrsa Trangbæk, der løbende har smurt korets halse med alskens slags kager plus/minus flødeskum.

MEN … der skal flere 1. Sangere til, hvis koret skal forsætte til næste år. I øjeblikket har én person meldt sig, så der mangler mindst tre mere. Hvis ikke det sker inden sæsonstart 2023, vil det verdensberømte havnekor være en saga blot – blot med 10 år på bagen. Det ville være trist! Meget trist!

Hvis du har lyst og evner til at være en af de bærende korsyngeledere, skal du henvende dig til Poul-Erik. Hans mobil ringer, hvis du trykker 2868 1746. Eller taler med ham efter morgensangen.

På søndag er det sidste gang koret synger Ertholm ud af havnen kurs Christiansø. MEN … det er ikke hel slut endnu. Det er nemlig på højeste plan blevet besluttet, at man frem til næste sæson mødes hver fredag klokken 10. Her vil der kunne udvexles nyheder, sladderhistorier og vigtige oplysninger – og måske en strofe eller to – over en kop almindelig, sort kaffe, som Lene har lovet at brygge.

Ses vi?!