GUDHJEM MUSEUM KAN BRUGE FLERE BILLETTØRER

Billettørmøde: Fra venstre Verner Jensen, Inger Barth og Kirsten Hansen. Foto©JørgenKoefoed.

Billettørmøde: Fra venstre billet-chef Anita Holm, Susanne B. Frederiksen, Finn Mogensen og Sumi Skovgaard. Yrsa Trangbæk kunne ikke deltage i mødet ligesom fotografen ikke kunne være med på billedet. Foto©JørgenKoefoed.

DER VAR Ti, der var ni, der var otte små kinesere … osv. Det var vist en af børnesangene, dengang farfar var ung. Sådan kunne der også synges om den frivillige billettør-skare hos Gudhjem Museum anno 2020.

På mødet 19. maj hos Anita Holm, som er Museeets nye billettør-chef, var der kun ni, der havde meldt sig til årets billettør-vagter. Sidste år var der 20 frivillige. Antallet er således blevet mere end halveret. Årsagerne er mange. To er døde, én ønsker ikke at være med længere, én skal på operationsbordet i løbet af sommeren og resten ønsker ikke at være med i år på grund af Coronaen.

På mødet blev vagterne fordelt til årets første åbning, som sker lørdag 13. juni til og med 26. juli. På grund af billettør-reduktionen holder Museet kun åbent torsdage, fredage, lørdage og søndage. Men hvis du har lyst til at være med, kan du nå det endnu. Kan du tage de seks onsdags-vagter, kan åbningstiden udvides med endnu én dag. Og hvis der flere, der vil med på vognen, kan der udvides med både tirsdage og mandage.

Ring til Anita Holm og hør nærmere på 2347 1701 eller via mail: ellen.holm0@gmail.com