GUDHJEMS AVISBUDS MOR ER FLYTTET LÆNGERE OP I BRØDDEGADE

May Bjørn Riis har flyttet sin forretning til Brøddegade 21 i Gudhjem. Foto©JørgenKoefoed.

MAY BJØRN RIIS, der er mor til byens avisbud Otto, har flyttet sin smykke/tøjforretning fra Andis bondegård længere oppe i Brøddegade. Hun har købt hele huset med forretning i stuen og en helårslejlighed på 120 m2 på førstesalen. Den skal lejes ud, når den på et tidspunkt bliver færdigistandsat.

Der er åbningsfest i morgen – torsdag 14. april – fra kl. 13:00, hvor May håber, at butikken er blevet færdig. Fremover skal der være åben året rundt.

May er født og opvokset i Nr. Felding som ligger tæt på Holstebro. Hun kom sammen med sin mand til Bornholm i 2000, da hun fik adgangsbillet til den tre-årige uddannelse på Glas- og Keramikskolen i Nexø.

Efter endt uddannelse blev de boende i huset på Holkavej i Gudhjem. Tre børn kom med storken: Vigga, Otto og Ea. Manden gik ind i kommunalpolitik for Enhedslisten og endte som mange ved som viceborgmester under den konservative Jacob Trøst. En sprængfarlig konstellation. Heldigvis blev Morten Riis ikke borgmester, for så havde han ikke haft tid til at udnytte sin tømmeruddannelse i forbindelse med ombygningen af butikken.