GUDHJEMS PORTRÆTMALER MODTAGER TV-STAFETTEN

Christian Hansen interviewer og Frederik ‘Tulle’ Thuelsen filmer Lisa Høyrup i hendes stue på Kirkestien i Gudhjem. Foto©JørgenKoefoed.

TV2/BORNHOLMs journalist Christian Hansen kører serien STAFETTEN. Det er et timelangt interview med en person på Bornholm. I sidste uge var det den kendte forhenværende radiovært og nuværende bar-ejer af Madvig Poul Friis fra Svaneke. Han gav Stafetten videre til Gudhjems Portrætmaler Lisa Høyrup, som nu kommer på skærmen. Første gang sker onsdag 6. september formentlig kl. 19:50, og herefter vil udsendelsen blive genudsendt adskillige gange på flere forskellige tidspunkter i de næste uger. Så hold øje med programmet for at få tidspunkterne – eller se udsendelsen på stations hjemmeside.

Optagelserne foregik flere forskellige steder: I boligen på Kirkestien 1 i Gudhjem, i Lisas atelier samme sted, i Malenes Værksted ved havnen i Gudhjem og i Scala Gudhjems ’Dronningeloge’, som benyttes af de musikere, der optræder på Scala’s scene. Rummet er prydet af 31 små portrætter af de tre kongelige søstre og deres familie, som Lisa malede tilbage i 2005.

Langfredag blev Lisa Høyrups portræt af Poul Friis afsløret på Madvig i Svaneke. Foto©JørgenKoefoed.

Dronning Margrethe, Prinsesse Benedikte og Dronning Anne-Marie og deres familier
31 portætter malet i 2005 – 30 x 30 cm . Portrætterne befinder sig i Scala Gudhjems ‘Dronningeloge’. Foto©Altschul.