GUDHJEMS SIDSTE [?] GRUND TIL SALG

Attraktiv grund på 1.540 m2 til salg mellem ‘Huset med de Runde Vinduer’ og ‘Magisterens Hus’. Foto©JørgenKoefoed.

LIGE VED SIDEN AF huset med de runde vinduer på Egebakken er der nu sat en grund til salg. Det må være en af de allersidste i Gudhjem-Melsted.

Efter at urskoven omkring ’Magisterens Hus’ på Melsted Langgade 51 er blevet ryddet, er der nu fri udsigt ned over bakken til vandet. Altså nu med havudsigt. Og er der noget der koster nu om dage, så er det ’våd udsigt’.

Det er Preben Paulsen, der bor på Melsted Langgade 32, som hjælper Lene og Poul Kofoed med salget. De ejer også grunden med fårene og det smukke egetræ, som heldig er blevet fredet. Prisen er én million.

Hvis du vil bygge, har lokalplanen udpeget det sted, hvor huset skal ligge. Ellers skal man regne med 100.000 kroner til klargøring af vand, el mv. Men der er ingen byggepligt.

Er du interesseret kan du ringe til Preben Paulsen på 4041 5770 og få mere at vide.

Sådan ser Egebakken 2 ud set fra oven. Bemærk at bevoksningen mod nordøst er fjernet i forbindelse med fældningen af urskoven omkring ‘Magisterens Hus’. FotoBornholmsRegionskommune.

Egebakken 2 – matrikel 243E – er ligesom de tilstødende grunde markeret med byggefelter. Et evt. hus skal placeres på grundens østlige del. TegningBornholmsRegionskommune.