HER KAN EKSTRA BLADET SLET IKKE VÆRE MED

At dagbladet Politiken er blevet Danmarksmester i brugen af frække ord– er lige så mærkeligt, hvis kvinder begyndte af lægge æg. Foto©JørgenKoefoed.

MEDIE-FRÆKKERTEN med det sigende slogan TØR – HVOR ANDRE TIER lever efterhånden slet ikke op til det slogan, som den legendariske EB-chefredaktør Victor Andreasen sammen med den lige så legendariske reklamemand Morten Jersild placerede på avisen forside i 1967. Og , ja … sloganet står der endnu lige over avis-navnet.

Dels er avisen for nogle år siden under den nuværende chef Poul Madsen blevet lidt af en Venlig-bo. Det skyldes måske, at hr. Madsen er begyndt at rejse land og rige rundt sammen med den tidligere SF-politiker Özlem Cekic, hvor de diskuterer indvandring, integration og jomfruhinden(!).

Men hvad værre er, kan Ekstra Bladet slet ikke hamle op med storebror Politiken, når det gælder de frække ord.

Ifølge fagbladet JOURNALISTEN har Læsernes Redaktør på Politiken foretaget en optælling af forekomsten af fire såkaldt uartige ord i aviserne Politiken og Ekstra Bladet i hele 2017.

Resultatet er forbløffende. Det viser, at den så uendelig seriøse onkel-avis er røget tilbage til den bumsede teenage-alder. Læs blot her:

PIK: Politiken 112 gange – Ekstra Bladet 49 gange

FISSE: Politiken 41 gange – Ekstra Bladet 13 gange

KUSSE: Politiken 38 gange – Ekstra Bladet 8 gange

KNEPPE: Politiken 54 gange – Ekstra Bladet 19 gange.