AFBRYDENDE NYHED: HOLD DA KÆFFT, HVOR DANMARK KAN LAVE MAD!!!

Køkkenchef Brian Mark Hansen skal strax tilbage til Søllerød Kro, hvor der nu er fuldt booket i den kommende weekend. Skærmfoto©JørgenKoefoed.

SÅ SKETE DET for tredje gang. Det danske kokkehold med køkkenchef Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro i spidsen stegte, brasede og fermenterede Danmark frem til førstepladsen i verdens meste prestigefyldte kokke-konkurrence BOCUSE d’OR  i franske Nice.

Det gjorde han sammen med den helt unge kok og smagsambassadør fra Svinkløv Badehotel, 22-årige Elisabeth Madsen. Hun er uddannet på Tech College i Aalborg i 2020 og udlært fra Restaurant Musikkens Spisehus i Aalborg. Hun arbejder som dessertkok på Svinkløv, og som kreativ chef på Himmerland Golf & Spa Resort og nu senest som commis på Bocuse-holdet. Hun vandt i øvrigt også Europamesterskaberne for Kokke sidste år. Altså lidt af flyvende start for den nyuddannede kokkepige.

Selvfølgelig stod der en række professionelle hjælpere bag, blandt andet Kenneth Hansen, som nu er Chef de la Cuisine på Badehotellet i Svinkløv. Han har i øvrigt vundet Sol Over Gudhjem ikke mindre end tre gange.

NU mangler vi bare igen at blive verdens bedste i håndbold. Det startede godt i aftes, hvor vi vandt 30-25 over Egypten. Der var ingen der kunne standse Brian & co i Nice … er der mon nogen. der kan standse Mikkel & co?! … Næppe!

SØLLERØD KRO
Søllerød Kro er grundlagt i 1677. Restauranten ligger i den gamle del af Søllerød i Nordsjælland. Den har 1 stjerne i Michelin-guiden siden 2007. Fra 1986 til 1989 var legendariske Michel Michaud køkkenchef på Søllerød Kro og senere en af dommerne i Sol over Gudhjem.

Velbekomme!