HUSK BYFESTEN I HOLKADALEN PÅ LØRDAG

Det er her i Holkadalen at Gudhjem afholder sin byfest. Selv om kommunens grønne mand i foråret fældede nogle store CO2-slugende træer, er der heldigvis stadig meget grønt tilbage i den skønne sprækkedal.Foto©JørgenKoefoed.

DER ER FEST OG BALLADE i Holkadalen på lørdag. Hvis du ikke har meldt dig til fællesspisningen kl. 18:30 er det for sent. De omkring 150 spisebilletter er solgt. Men du er velkommen alligevel til at deltage i festlighederne. Det starter kl. 17 og varer til solen står op næste morgen. Det skulle ifølge kalenderen ske omkring klokken tyve minutter over seks.

Selv om der er lukket for madbilletter, er baren åben under hele seancen. I følge arrangørerne – Gudhjems Handels- og Erhvervsforening – med absolut rimelige priser.

Det er Truberg, der leverer til både kødspisere, vegetarere og veganere. Blot skal gæsterne selv møde op med en kage til kaffen. Før de spises kåres BYFESTEN FLOTTESTE OG BEDSTE KAGE, som vil udløse en temmelig pæn vinder-præmie. Det sker lige efter kl. 20. Du må gerne medbringe en kage, selv om du ikke har en madbillet. Dog skal det siges, at Søren Danig har betroet Din Blogger, at han vil komme med vinder-kagen – en Citronmund! Men giv den mand baghjul! Det er DIG, der kommer med vinderkagen!

VIL DU HJÆLPE?
Arrangørerne har brug for hjælp. Hel konkret mangler der to personer til at servere, og hvis du er uden madbillet, kan du måske tiltuske dig eventuelle rester fra tallerkerne eller fadene. Men hvis du ellers vil hjælpe, kan du bare dukke op i Holkadalen ved middagstide om lørdagen. Lige som der er hårdt brug for opryddere dagen derpå – sådan cirka 11:00.